Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Banga“ sužaidė lygiosiomis su „Riteriais“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės nuotr. Jurgitos Riekašienės nuotr.

Šeštadienį Gargždų miesto stadione „Banga“ 1:1 sužaidė su Vilniaus „Riteriais“.

 

„Banga“ itin nesėkmingai pradėjo rungtynes – per pirmas penkioliką minučių ne tik praleido įvartį, bet ir leido susikurti varžovams dar kelias progas.

Jau 5 minutę varžovams išmetant kamuolį iš užribio suklydo I. Driomovas ir D. Barauskas pasiuntė kamuolį į vartus – 0:1. Netrukus po pakelto kampinio galimybę smūgiuoti iš kelių metrų turėjo D. Kazlauskas, bet jo smūgį blokavo Y. Pavlyk. 14 minutę D. Kazlauską paskutinę akmirką baudos aikštelėje pavijo ir jo bandymą smūgiuoti blokavo O. Aksonov, o po dar vieno kampinio už klaidas „Bangai“ atleido vilnietis D. Kodz, nesugebėjęs iš labai arti nukreipti kamuolio į vartus.

Įsibėgėjus kėliniui „Banga“ ne tik išsprendė problemas gynyboje, bet ir sėkmingai įveikė varžovų įtvirtinimus. 38 minutę tikslus R. Vėževičiaus perdavimas į baudos aikštelę K. Urbaičiui baigėsi A. Kalermo pražanga bei vienuolikos metrų baudiniu. Be to, vilniečių legionieriui buvo parodyta raudona kortelė. K. Urbaitis užtikrintai smūgiavo nuo vienuolikos metrų atžymos ir rezultatas tapo 1:1.

Antrajame kėlinyje „Banga“ turėjo iniciatyvą, tačiau ir varžovai atsakydavo pavojingais išpuoliais. Kėlinio pradžioje tolimu smūgiu varžovų vartininką bandė užklupti S. Rakauskas. Po minutės iš baudos aikštelės galva virš vartų smūgiavo O. Aksonov. 69 minutę arti tikslo buvo svečiai, kai I. Driomovas įspūdingu šuoliu atrėmė G. Paulausko smūgį galva iš kelių metrų. 75 minutę jau „Riterių“ vartininkui T. Simaičiui teko padirbėti atremiant D. Lukošiaus smūgį. Pačioje dvikovos pabaigoje „Banga“ dar kelis kartus pavojingai grasino svečių vartams, o paskutinėmis sekundėmis J. Bičkus smūgiu iš 17 metrų sudrebino vartų virpstą.

Kitas rungtynes „Banga“ žais Vilniuje penktadienį, rugpjūčio 7 dieną, 18 valandą su Vilniaus „Žalgiriu“.

 

Rungtynių santrauka – A lygos YouTube kanale.

 

T. Tamošausko komentaras – A lygos YouTube kanale.

 

Banga (Gargždai) – Riteriai (Vilnius) 1:1 (1:1).

Įvarčiai: 38 min. (iš 11m) K.Urbaitis (Banga); 5 min. D.Barauskas (Riteriai).

Įspėjimai: 44 min. O.Aksonov, 58 min. D.Padaigis, 72 min. S.Rakauskas (Banga); 40 min. D.Malžinskas, 41 min. D.Barauskas, 79 min. D.Kazlauskas (Riteriai).

Pašalinimas: 38 min. A.Kalermo (Riteriai).

„Bangos“ sudėtis: I.Driomovas, R.Vėževičius, D.Padaigis, O.Aksonov, Y.Pavlyk, D.Lukošius (90+1′ E.Bračkus), D.Norvilas, S.Rakauskas, P.Lotužys (65′ J.Bičkus), K.Urbaitis (82′ I.Venckus), S.Yoshikawa. Atsargoje liko: M.Bertašius, K.Toleikis, A.Šveistrys.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,