Mano Gargždai



Klaipėdos autobusiukuose – informacinės švieslentės

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
 Švieslentės, kuriose yra įdiegta lietuvių kalba, yra sumontuotos tiek transporto priemonių priekyje bei gale, tiek ir šonuose. Gamintojo nuotr. Švieslentės, kuriose yra įdiegta lietuvių kalba, yra sumontuotos tiek transporto priemonių priekyje bei gale, tiek ir šonuose. Gamintojo nuotr.

2014 m. kovo mėnesio pabaigoje Klaipėdos miesto mažos talpos autobusuose įdiegtos inovatyvios išorinės keleivių informavimo sistemos, siekiant pagerinti keleivių informatyvumą.

Dėl patogesnio maršrutų administravimo, naudą pajus ir vairuotojai, kuriems nebereikės kaitalioti maršruto lentelių, o atsiradus naujiems maršrutams rūpintis naujais užrašais.

UAB „Hansab“ mažiau nei per 3 mėnesių laikotarpį įdiegė modernias išorines LED švieslentes su nepriklausomu valdymu. Vairuotojas turi galimybę keliais mygtuko paspaudimais pasirinkti reikiamą maršrutą, kuris yra suprogramuotas autobuse esančiame kompiuteryje. Norint papildyti naujais arba ištrinti nereikalingus maršrutus yra naudojama koregavimo programa. Klientas turi poreikį ištransliuoti didesnio informatyvumo žinutes, todėl buvo pasirinktas bėgantis tekstas. Švieslentės, kuriose yra įdiegta lietuvių kalba, yra sumontuotos tiek transporto priemonių priekyje bei gale, tiek ir šonuose, tuo tarpu maršrutų pavadinimus ir numerį vairuotojas mato būdamas kabinoje per valdiklio ekraną. Itin aktualus švieslenčių privalumas – jos aiškiai matomos bet kuriuo paros metu: tiek saulėtą dieną, tiek tamsiu paros metu. Dėl automatinio ryškumo valdymo, švieslentės naktį neakina, o dieną užrašai matosi ir prie intensyvios saulės šviesos.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 273 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,