Logo
 Spausdinti šį puslapį

Išsiaiškino stipriausius smiginio atstovus

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Z.Bitino nuotr. Z.Bitino nuotr.

Balandžio 3 d. Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos sporto salėje vyko Lietuvos moksleivių Olimpinio festivalio Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklų smiginio varžybos. Į jas susirinko 8 vaikinų ir 7 merginų komandos. Iš pradžių kovos vyko pogrupiuose, o po to iš kiekvieno pogrupio  po dvi geriausias komandas olimpine sistema išsiaiškino nugalėtojus.

Tarp merginų nepralenkiama buvo Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos komanda (Eglė Morenaitė ir Ieva Jocytė). Antra Drevernos pagrindinės mokyklos komanda (Roberta Šikšniutė ir Gintarė Jauraitė), trečia Gargždų „Minijos“ progimnazijos komanda (Lina Lūžaitė ir Mintarė Plauškaitė).

 Tarp vaikinų nepralenkiami buvo Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos smiginio atstovai (Alvydas Lušpinis ir Viktoras Rimeika). Antra Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos komanda (Teodoras Padagas ir Šarūnas Rezgys), trečias – tos pačios gimnazijos specialaus ugdymo skyrius (Marius Bružas ir Žydrūnas Pučinskas).

Tarp aukščiausius legus pasiekusių dalyvių išsiskyrė Dituvos pagrindinės mokyklos merginos (121), Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos merginos (119 ir 117)  bei „Kranto” pagrindinės mokyklos vaikinai (121) ir Drevernos pagrindinės mokyklos vaikinai (120). 

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,