Mano Gargždai



Laikas sodo ir lauko darbams

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Kokybiška technika prekiaujantys Viktoras ir Sigita Gilvonauskai turi daugybę pasiūlymų klientams, kaip palengvinti sodo ir lauko darbus. M.Mizaraitės nuotr. Kokybiška technika prekiaujantys Viktoras ir Sigita Gilvonauskai turi daugybę pasiūlymų klientams, kaip palengvinti sodo ir lauko darbus. M.Mizaraitės nuotr.

Žiemos šalčiai jau galutinai pasitraukė, baigėsi pavasariniai lietūs, o žemę jau džiovina vis labiau kaitinanti saulė – sodininkų ir daržininkų nuomone, tai pats palankiausias metas pradėti ruoštis sezonui bei gražinti savo aplinką. Atlikti sodo, aplinkos, daržo darbus tinkamai ir lengvai padės itin kokybiška „Stihl“, „Viking“ ir „Fiskars“ technika bei įrankiai, kurių didžiulį asortimentą siūlo individuali Viktoro Gilvonausko įmonė Gargžduose, įsikūrusi Smėlio gatvėje.

 

„Dabar pats tinkamiausias metas išeiti darbuotis į kiemą, sodą, daržą. Jei sodinti dar per anksti, pats laikas daryti paruošiamuosius darbus, švarintis, tvarkytis. Pirmiausia reikėtų susirūpinti vejapjovėmis, žoliapjovėmis. Ar jau turima namuose po žiemos veikia, ar tinkamai užsives, ar pjaus? Jei yra gedimų, mūsų parduotuvėje teikiame paslaugą – remontuojame žoliapjoves. Jei ūkyje tokios nėra, mūsų parduotuvėje  - didelė „Stihl“ ir „Viking“ žoliapjovių, vejapjovių pasiūla“, - pasakojo parduotuvės savininkas Viktoras Gilvonauskas, kartu su žmona įmonę įkūręs dar 1997-aisiais. Šeimos verslas 2005 metais tapo ir oficialiu bei vieninteliu mieste „Stihl“ atstovu.

Ieškantys žoliapjovės ar vejapjovės turės iš ko rinktis. Parduotuvėje siūlomos net kelios rūšys įrenginių.

„Vejapjovės yra skirtos vejai prižiūrėti, o žoliapjovės-krūmapjovės skirtos ir žolei, ir šakoms bei krūmams genėti. „Stihl“, „Viking“ vejapjovės itin patogios ir modernios. Galime pasiūlyti elektrinių, varomų benzinu ar akumuliatoriu. Pastarosios yra ypač tinkamos gyvenantiems mieste. Kaimynų netrukdys ir ankstų rytą nepažadins įkyrus vejapjovės garsas“, - patikino V. Gilvonauskas.

 

Sodui – patogūs įrankiai

Nors darbai miške jau baigėsi, kokybiški „Stihl“ pjūklai pravers ir sode – genėjant stambias šakas arba smulkinant jau nupjautas. Parduotuvėje taip pat galima įsigyti „Stihl“ gyvatvorių karpymo žirklių, lapų nupūtėjų, purkštuvų, universalių siurblių ir šlavimo įrenginių, žemės kultivatorių,  aukšto slėgio valymo įrenginių, „Viking“ vejos pjovimo traktorių.

„Pats metas genėti šakas, tam pravers  pjūklai ir žoliapjovės. Taip pat jau reikia dirbti žemę – turime kompaktiškų kultivatorių. Kol dirvožemis dar drėgnas, žemė neišdžiūvusi, geras laikas ravėti kiaulpienes, kitas šaknines piktžoles. Tam puikiai tiks „Fiskars“ firmos ravėtuvai. Perkant galingesnes vejapjoves, ravėtuvą pridedame dovanų“, - patikino parduotuvės šeimininkas.

Sode pravers ir kiti patvarūs „Fiskars“ įrankiai – kirviai, sodo pjūklai, kastuvai, šakės, grėbliai, šluotos, sekatoriai. Ši firma taip pat gamina įrankius virtuvei, buičiai. Parduotuvėje taip pat galima įsigyti „Viking“ šakų smulkintuvų.

„Rekomenduoju įsigyti ir vejos aeratorių – jis išvalo veją nuo senos žolės, samanų. Taip pat puikus dalykas yra aukšto slėgio valymo įrenginiai. Po žiemos kiemo trinkelių plyšiai užsinešę dulkėmis, žemėmis, namo paviršius taip pat gali būti murzinas – aukšto slėgio srove viskas labai gerai nusiplauna“, - kalbėjo V. Gilvonauskas.

 

Įrankiai – patvarūs ir kokybiški

V. Gilvonausko šeimos parduotuvėje taip pat prekiaujama „Milwokee“ ir „Ryobi“ produkcija – įrankiais statyboms ir buičiai.

„Mūsų parduotuvėje nerasite kinietiškų gaminių, tik austrišką, vokišką, skandinavišką kokybę. Technikai suteikiama garantija, gaminiai yra nepigūs, tačiau ilgaamžiai, kokybiški, patvarūs. Jei kokios prekės neturime, kliento pageidavimu užsakome ir ją parūpiname paros bėgyje. Nuolatiniams klientams taikome nuolaidas, o ir visus kitus stengiamės pradžiuginti nesikandžiojančiomis kainomis. Be to, taikome  technikos priežiūrą – jei reikia kokios detalės ar remonto, klientai viską randa pas mus“, - pasakojo parduotuvės savininkas. 

 

Parduotuvės siūlomos nuolaidos, prekių asortimentas - įmonės Facebook paskyroje.

Margaritos Mizaraitės nuotraukos:

 

 

STIHL vejos robotai – Parkų Technika

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 314 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,