Mano Gargždai



„Verslas veža“ grįžta į Klaipėdą

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
,,Versli Lietuva" koliažas ,,Versli Lietuva" koliažas

„Verslas veža“ grįžta į Klaipėdą – balandžio 24 dieną nuo 10 val. sėkmės istorijomis ir asmeninėmis patirtimis dalinsis, verslininkas, filantropas Antanas Guoga, publicistas, laidų vedėjas, knygų autorius Andrius Užkalnis, reklamų kūrėjas, režisierius Tadas Vidmantas, 15min.lt portalo vyr. redaktorius Rimvydas Valatka, muzikantas, dainininkas Jurgis Didžiulis ir dar daugybė kitų. Renginys nemokamas.

Registruokitės čia: http://goo.gl/TlMRtI

Renginys bus transliuojamas internetu.

„Verslas veža“ – tai galimybė savo kelio beieškančiajam sužinoti, nuo ko ir kaip pradėti savo verslą ar paversti realybe ilgai savyje brandintas verslumo idėjas. Siekiame motyvuoti Lietuvos jaunus, ambicingus ir apie savo ateitį galvojančius jaunuolius įkūnyti savo idėjas versle, suteikti pasitikėjimo savo jėgomis bei išbandyti savo jėgas praktiniuose užsiėmimuose, kurie padės įvertinti esamas žinias bei verslo aplinkos suvokimą.

Renginių ciklas „Verslas veža“ apsilankys 16-oje šalies miestų, tad stebėkite, kada jūsų ar netoliese esančiame mieste galėsite pasisemti žinių ir išgirsti įkvepiančių verslininkų ir kūrybingų asmenybių istorijų. Tapkime jaunų verslininkų šalimi!

Dalyvavimas renginiuose - nemokamas.

Renginio programa:

 Verslasveza1

Verslasveza2

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 268 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,