Mano Gargždai



„Riedėk, riedėk, marguti!“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Lapiuose įvyko margučių ridenimo popietė „Riedėk, riedėk, marguti!“. Lapių pagr. mokyklos nuotr. Lapiuose įvyko margučių ridenimo popietė „Riedėk, riedėk, marguti!“. Lapių pagr. mokyklos nuotr.

Balandžio 21 dienos popietę mūsų globos grupės vaikučiai skubėjo į mokyklos stadiono aikštelę, kur surengėme margučių ridenimo popietę „Riedėk, riedėk, marguti!“. Kiekvienas ateidamas atsinešė pačius gražiausius margučius, iš kurių buvo sunku išrinkti patį gražiausią, originaliausią ir stipriausią kiaušinį.

Vaikai dalyvavo margučių ridenimo estafetėje. Visi stengėsi toliausiai nuridenti savo margutį, kad jo margučio nekliudytų draugo margutis, pasiimdamas ir kliudytąjį, nes tik taip įmanoma tapti nugalėtoju ir patikėti, kad tie metai tau bus tikrai laimingi, kad viskas puikiai seksis. Džiaugėmės atėjusiomis Velykomis, nuostabiu pavasario oru, atbundančia iš po žiemos miego gamta, žaidėme judriuosius žaidimus.

Daugiausiai kiaušinių prisirinko ir nugalėtoja tapo Rūta. Džiugu, kad kiekvienas, tiek mažas, tiek vyresnis iš popietės išsinešė dalelę geros nuotaikos ir džiaugsmo.

 

Lapių pagrindinės mokyklos nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 860 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,