Mano Gargždai



Gargždų kuopos kariai padės gesinti gaisrą Kuršių nerijoje

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi Corbis nuotrauka. Asociatyvi Corbis nuotrauka.

Kuršių neriją siaubęs gaisras nepaliko abejingų. Nors skelbiama, kad ugnį pavyko sutramdyti, pranešama, jog gaisravietėje ugniagesiams gali tekti budėti visą savaitę – ilgai gali trukti baigiamieji gaisro gesinimo darbai. Šįryt gesinti gaisro į Kuršių neriją išvyko ir Gargždų kuopos, būrio dydžio, karių savanorių pamaina.

 

Krašto apsaugos savanorių pajėgų Žemaičių apygardos 3-iosios rinktinės 302 pėstininkų kuopos vadas vyriausiasis leitenantas Gintautas Razma informavo, kad kariai susirinko per 12 valandų nuo iškvietimo pradžios.

„Stichinės nelaimės akivaizdoje kariai savanoriai neliko abejingi, todėl daugelis jų pakeitė savaitgalio planus, kai kurie neišvyko į civilines darbovietes. Tai tik patvirtina, kad kariai savanoriai neabejingi savo krašto saugumui ir esant poreikiui gali greitai reaguoti į bet kokias kylančias grėsmes“, – nurodė G. Razma.

Kaip teigė 302 pėstininkų kuopos vadas, nors paskutiniais duomenimis, gaisras lokalizuotas, tačiau smilkstantys pušų kelmai ir miško paklotė kelia grėsmę atsinaujinti gaisrui. Visą sekmadienį kariai savanoriai padės ugniagesiams-gelbėtojams gesinti gaisrą.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 459 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,