Mano Gargždai



Klaipėdos rajono daugiavaikei mamai – apdovanojimas iš Prezidentės rankų

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Tarp pagerbtų daugiavaikių motinų - ir endriejaviškė Stanislava Grauslienė. R.Dačkaus nuotr. Tarp pagerbtų daugiavaikių motinų - ir endriejaviškė Stanislava Grauslienė. R.Dačkaus nuotr.

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė šiandien Motinos dienos proga įteikė valstybinius apdovanojimus daugiavaikėms motinoms. Jį gavo ir daugiavaikė endriejaviškė – Stanislava Grauslienė. Moteris yra pagimdžiusi 10 vaikų, turi 21 anūką bei 11 proanūkių.

Pasak šalies vadovės, daugiavaikės mamos, puoselėdamos šeimos vertybes, iš kartos į kartą perduodamos gražiausias lietuviškas tradicijas, rodo, kad šeima - kiekvienos visuomenės pagrindas.

„Jūs užauginote dorus ir darbščius vaikus bei sąmoningus Lietuvos piliečius, išmokėte juos mylėti ir užjausti, gerbti ir dalintis. Per kasdienius vargus ir džiaugsmus nepastebėjote, kaip prabėgo metai ir Jūsų vaikai patys tapo tėvais. Šiandien Jūsų šeimos jau džiaugiasi anūkais ir proanūkiais. Esate vertos pačių kilniausių žodžių ir begalinės pagarbos“, - sakė Prezidentė.

Valstybės vadovė visos šalies vardu padėkojo mamoms už stiprybę, meilės ir gerumo kupinas širdis bei palinkėjo, kad šeimose visada skleistųsi šiluma ir santarvė.

Ordino „Už nuopelnus Lietuvai" medaliu apdovanota 40 daugiavaikių motinų, išauginusių ir gerai išauklėjusių daugiau nei septynis vaikus.

R. Dačkaus nuotrauka: 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 272 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,