Mano Gargždai



Oficialiai baigta Aušros gatvės rekonstrukcija

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Aušros gatvė. klaipedos-r.lt nuotr. Aušros gatvė. klaipedos-r.lt nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybė informuoja, kad projektas „Gargždų m. Aušros gatvės rekonstravimas“ yra baigtas įgyvendinti.

Buvo atlikti šie darbai: gatvės važiuojamosios dalies, šaligatvių, įvažiavimų į kiemus dangos įrengimas, gatvės dangos išilginio drenažo įrengimas, esamų vandentiekio ir nuotekos šulinių rekonstravimas, eismo organizavimo, dangos ženklinimo, apželdinimo darbai. Rekonstruotos gatvės ilgis yra 0,459 km.

Techninį projekto rengė ir projekto vykdymo priežiūrą atliko UAB „Patvanka“. Techninio projekto bendrąją ekspertizę įvykdė UAB „Darbasta“. Rangos darbus vykdė A. Žilinskio ir ko UAB. Rekonstravimo darbų techninės priežiūros ir naudojimo medžiagų kokybės kontrolės laboratorinių tyrimų ir bandymo darbus atliko AB „Problematika“. Projekto vertė 1.195.648,08 Lt.

Projekto įgyvendinimas prisidėjo prie nacionalinių darnaus vystymosi tikslų ir uždavinių: yra gerinamos eismo sąlygos; diegiamos aplinkos apsaugos priemonės; padidinamas eismo saugumas. Taip pat projektą įgyvendinus yra siekiama užtikrinti geresnę aplinkos kokybę: sumažinti triukšmo lygį, taršą, didinti visuomenės sveikatos apsaugą: sumažinti aplinkos veiksnių neigiamą poveikį sveikatai, mažinti mirtingumą dėl nelaimingų atsitikimų, skatinti didesnį žmonių fizinį aktyvumą.

Klaipėdos rajono savivaldybės administracija Gargždų miesto Aušros gatvės rekonstravimą vykdė pagal 2013-03-07 susisiekimo ministro įsakymą Nr. 3-150 „Dėl finansavimo skyrimo projektams, pateiktiems pagal Ekonomikos augimo veiksmų programos 4 prioriteto „Esminė ekonominė infrastruktūra“ VP2-4.4-SM-02-R priemonę „Savivaldos transporto infrastruktūros modernizavimas ir plėtra“ dėl paramos teikimo projektui VP2-4.4-SM-02-R-33-015 „Gargždų m. Aušros gatvės rekonstravimas“.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 447 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,