Mano Gargždai



Grožio salono „Kristina“ specialistės ragina savimi rūpintis nuolatos

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Grožio salono „Kristina“ darbuotojos tvirtina, kad kokybiškas paslaugas galima gauti ne tik didesniuose miestuose, bet ir Gargžduose. R. Rapalienės nuotr. Grožio salono „Kristina“ darbuotojos tvirtina, kad kokybiškas paslaugas galima gauti ne tik didesniuose miestuose, bet ir Gargžduose. R. Rapalienės nuotr.

Prasidėjus šiltajam metų sezonui dauguma moterų susirūpina savo išvaizda ir patraukia į grožio salonus. Nereta renkasi didesnių miestų įstaigas, teikiančias grožio paslaugas. Tačiau, kaip tvirtina Gargžduose esančio grožio salono „Kristina“ kolektyvas, taip daroma ir galvojama be reikalo – kuo puikiausias kokybiškas paslaugas galima gauti ir mūsų mieste.

 

Nuo antakių korekcijos iki purškiamo makiažo

Grožio salono „Kristina“ darbuotojos tvirtina, kad žmonės neturėtų bijoti savo miesto paslaugų.

„Mes visi įpratę važiuoti į didesnius miestus. O iš esmės čia visos procedūros atliekamos tokios pačios. Medžiagos irgi yra tos pačios, o kainos Gargžduose žymiai mažesnės. Rezultatas taip pat tas pats, o kartais gali būti ir geresnis. Žmonės laikosi įsitikinimų ir neišbando savo miesto paslaugų. Reikia nebijoti“, – ragino salono manikiūrininkė Inga.

Ji svarstė, kad kainos skiriasi dėl to, jog mes gyvename mažesniame mieste – čia kita rinka.

„Bet tai jokiu būdu nereiškia, kad suteikiamos prastesnės paslaugos“, – aiškino „Kristinos“ darbuotojos.

Kaip teigė grožio salonui „Kristina“ trečius metus vadovaujanti Kristina Ignatjeva, čia galima pasipuošti nuo galvos iki kojų – nereikia lakstyti po visus Gargždus. Salone dirba 8 kompetentingos specialistės: kosmetologės Asta ir Dagna, manikiūrininkės Inga ir salono vadovė Kristina, kirpėjos Agnė, Rita, Daiva bei Lina.

„Kristinoje“ teikiamos pačios įvairiausios paslaugos: daroma antakių korekcija, dažomos blakstienos, atliekamos jauninančios, stangrinančios, drėkinamosios veido procedūros. Taip pat veido valymas: mechaninis, valymas ultragarsu; depiliacijos: veido, pažastų, kojų, rankų, bikini zonos, antakių korekcija vašku; paslaugos kūnui: Cello gelio, anticeliulitiniai įvyniojimai, cheminis pilingas su gliukolio ir pieno rūgštimi, limfodrenažiniai veido masažai.

Grožio salone daromi ir įvairūs makiažai: tiek vestuviniai bei kiti proginiai, tiek dieniniai. Taip pat priauginamos blakstienos, o ateityje klientėms žadama pasiūlyti cheminio blakstienų rietimo paslaugą.

Moterys turėtų atkreipti dėmesį, kad „Kristinoje“ galima pasidaryti Holivude labai populiarų, o Lietuvoje tik pradedamą naudoti purškiamą makiažą, kuris yra unikalus dėl savo itin tolygaus padengimo. Su šiuo makiažu moterys nuotraukose atrodo lyg iš karto apdirbtos nuotraukų redagavimo programomis. Makiažui padengti naudojamas specialus kompresorius su plieniniu antgaliu, per kurį dažai išpurškiami labai mažomis dulkelėmis, kurios ypač tolygiai priglunda prie veido.

„Tokio makiažo sudėtis visai kitokia negu įprastos tepamos pudros. Purškiamas makiažas leidžia odai kvėpuoti, yra vitaminų A, E, kurie neleidžia odai raukšlėtis, ilgai išsilaiko, kas ypač aktualu jaunosioms, kurioms dvi paras reikia išbūti pasidažiusioms. Makiažo priemonėse nėra parabenų ir kitų kenksmingų medžiagų, neužkemša porų. Be to, yra labai higieniškas – nėra tiesiogiai liečiamasi prie veido, nereikia net pirštų pagalbos, nes makiažas užpurškiamas nuotoliniu būdu“, – pasakojo kosmetologė Dagna.

Abi „Kristinos“ kosmetologės dirba su patikima kosmetika.

Asta tvirtino pamėgusi Annos Lotan produkciją.

„Tai Izraelio gamintojas. Visai neseniai savo žinias teko atšviežinti seminare. Supratau, kad dirbu su tikrai gera kosmetika, turinčia gilias tradicijas, nes pati Anna Lotan yra nuostabi moteris“, – sakė Asta.

Merginos gyrė ir lietuvišką profesionalią kosmetiką „O.D.A.“.

 

Laukiami ir vyrai

Savo rankomis bei kojomis besirūpinančioms moterims „Kristinos“ manikiūrininkės taip pat ras, ką pasiūlyti. Čia daromas pedikiūras bei manikiūras, nagų priauginimas, ilgalaikis lakavimas, parafino procedūros.

„Iš po žiemos sezono reikėtų pasilepinti parafino procedūra, nes ji labai suminkština, nuvalo ir atgaivina odą, suaktyvina kraujotaką“, – teigė manikiūrininkė Inga.

Ji pabrėžė, kad pedikiūrą ir  manikiūrą gali darytis ne tik moterys, bet ir vyrai.

„Pastarieji dažnai net nežino, kad tai yra pas mus atliekama. Tiek vaikinai, tiek vyrai gali darytis klasikinį manikiūrą“, – aiškino Inga.

Ji pridūrė, kad moksleivėms ir studentėms paslaugas atlieka truputį pigiau – tai paskatinimas jaunam žmogui įsilieti į grožio sritį ir prižiūrėti save. Gegužės mėnesį Inga pakvietė salone išbandyti pradedamą naudoti prancūzų gamintojo „Peggy Sage“ kosmetiką: „Kviečiame ateiti susipažinti, įvertinti“.

Grožio salone „Kristina“, žinoma, galima ir apsikirpti. Čia laukiami tiek vaikai, tiek suaugusieji. Salono kirpėjos gali pasiūlyti ir plaukų dažymo, cheminio sušukavimo paslaugas, padaryti proginę šukuoseną.

Beje, „Kristinoje“ galima apsikirpti ir karštomis žirklėmis.

„Tai vis labiau populiarėjantis kirpimo būdas. Po pirmo kirpimo rekomenduojama apsikirpti praėjus porai mėnesių, tada tik po trijų, vėliau – po šešių mėnesių. Galima kirpti ir šlapius, ir sausus plaukus. Kirpimas karštomis žirklėmis spartina plaukų augimą, mažiau skilinėja galiukai“, – šio kirpimo privalumus vardijo kirpėja Agnė.

Salone moterys gali pasidaryti plaukų laminavimo procedūrą, ypač rekomenduojamą po žiemos.

„Laminavimo metu plaukas apvelkamas permatoma plėvele. Plaukai ima žvilgėti, jie apsaugomi nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio ir kitų pavojingų veiksnių. Darome ir gydomąsias plaukų procedūras. Tai irgi aktualu po žiemos, kai plaukai būna sausesni, paveikti šalčio, jie elektrinasi, pučiasi. Ši procedūra prisodrina plauką, jį primaitina“, – pasakojo kirpėjos Agnė ir Lina.

Lina pasidžiaugė, kad salone planuojama pasiūlyti ir ilgalaikio plaukų tiesinimo paslaugą „Coco Choco“ keratinu.

Salono kirpėjos naudoja patikimų gamintojų produkciją – vokiečių „Goldwell“ bei skandinavų „Color.id“.

 

Pataria registruotis iš anksto

Paklaustos, kada specialistės turi daugiausiai darbo, jos patikino, kad klientų antplūdis būna šiltuoju metų laiku.

„Kadangi gyvename keturių sezonų šalyje, klientų srautai priklauso nuo sezoniškumo. Žmonės, kurie save prižiūri higienos atžvilgiu, pas mus lankosi nuolatos. Bet, kaip bebūtų, turime ir žiemą, kurios metu nemažai klientų susilaiko nuo procedūrų. Kviečiame nuolatos lankytis grožio salone, save prižiūrėti, puoselėti, nes tai padeda ir emocinei bei psichologinei būsenai. Kai klientai apleidžia savo priežiūrą šaltuoju metų periodu, po to būna sunku atstatyti grožį greitai ir efektyviai. O pavasarį visi nori greitai vėl atrodyti gražiai, bet neįmanoma to padaryti. Oda neregeneruoja per dieną ar dvi. Pavyzdžiui, pedikiūras. Šaltuoju metu tai nebūtinai turi būti atliekama kaip vasarą. Tai gali būti tiesiog higieniška procedūra, kai pašalinama nereikalinga pėdų oda, oda primaitinama eteriniais aliejais, tam tikrais kremais, sutvarkomi nagučiai, nebūtina jų lakuoti, galima tik padengti gaivinamąja ar stiprinamąja priemone“,  – mąstė manikiūrininkė Inga.

Kosmetologė Dagna pritarė, kad žmonės žiemą labai apleidžia savo odą: „Po žiemos klientų oda būna išsausėjusi, su egzemomis, susproginėjusiais kapiliarais. Žmonės nemoka prižiūrėti odos, neparenka tinkamų produktų, nepasitaria su kosmetologais, o paskui nori, kad po vienos procedūros būtų efektas“.

Kad būtų patenkinti visi klientų poreikiai, „Kristinos“ specialistės domisi naujausiomis tendencijomis, žinias gilina seminaruose, mokymuose.

„Kiekviena paroda ar seminaras įkvepia tobulėti, yra motyvacija save vesti į priekį. Ir tai yra daroma dėl žmonių grožio“, – pabrėžė Inga.

Jai pritarė Asta: „Manau, kiekvienas šios srities meistras žino, kad negali sustoti vienoje vietoje. Turi nuolat viskuo domėtis, stebėti aplinką, kad klientui galėtum pasiūlyti viską, kas naujausia“.

Daug dėmesio salone skiriama higienai – naudojami vienkartiniai rankšluosčiai, pirštinės, kad klientai jaustųsi saugūs.

„Kristinos“ darbuotojos pabrėžė, kad daro viską, jog žmonės iš salono išeitų laimingi bei paragino visus paslaugoms registruotis iš anksto.

„Visi klientai turėtų praktikuoti registraciją iš anksto. O dabar dauguma nori paslaugų čia ir dabar. Bet tai sutrikdo specialisto darbą. Būna gaila, kai klientas išeina negavęs paslaugos. Vyrai galėtų ne tik dažniau ateiti, bet tai daryti ir ne paskutinę sekundę“, – akcentavo grožio salone dirbančios merginos ir moterys.

Grožio salono „Kristina“ klientai nuolat džiuginami įvairiomis akcijomis. Visą gegužės mėnesį Motinos dienos proga nagų priauginimui čia bus taikoma 20 procentų nuolaida.

Grožio salonas „Kristina“, įsikūręs adresu Klaipėdos g. 26-1, Gargždai. Procedūroms galima užsiregistruoti telefonu (8 46) 47 17 53. Salonas dirba I-V 9-19; VI 9-16 val.

„Kristinos“ akcijas ir naujienas rasite Facebook paskyroje ČIA.

 

R. Rapalienės, grožio salono „Kristina“ nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 302 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,