Mano Gargždai



Europos Komisijos pirmininko rinkimų debatai – tiesiogiai

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
„Eurovision” - taip vadinasi ne tik Europos dainų konkursas, bet ir debatai vyksiantys Europos Parlamento rūmuose Briuselyje „Eurovision” - taip vadinasi ne tik Europos dainų konkursas, bet ir debatai vyksiantys Europos Parlamento rūmuose Briuselyje

Šiandien 22 val. pirmą kartą transliacijų istorijoje įvyks tiesioginiai debatai tarp kandidatų į Europos Komisijos pirmininko postą.

„Eurovision” vardu pavadinti debatai vyks Europos Parlamento rūmuose Briuselyje. Šiuos debatus tiesiogiai transliuos delfi.lt ir LRT kultūra. Nepraleiskite progos išgirsti kandidatų pasisakymus prieš vienam iš jų tampant naujuoju Europos Komisijos pirmininku. Debatai bus interaktyvūs, kiekvienas rinkėjas turės galimybę prisidėti prie debatų eigos ir užduoti klausimus socialiniuose tinkluose.

Kuris iš kandidatų pakeis nuo 2004 m. Europos Komisijai pirmininkaujantį José Manuel Barroso?

Ar tai bus radikaliųjų kairiųjų pažiūrų atstovas Alexis Tsipras, žalioji Ska Keller, liberalių demokratinių pažiūrų šalininkas Guy Werhofstadt, socialdemokratas Martin Shulz ar centro dešinysis Jan Claude Juncker?

Nepraleiskite puikios progos susipažinti su kiekvieno iš jų skleidžiamomis idėjomis bei išgirsti jų nuomonę svarbiais Europai klausimais.

Žemiau pateiktoje nuorodoje - „Debating Europe“ įrašyti interviu su kiekvienu kandidatu.

http://www.debatingeurope.eu/2014/05/14/candidate-eu-commission-president-will-vote/#Juncker

 Tiesioginę transliaciją galite žiūrėti ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 236 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,