Mano Gargždai



Mamos jau džiaugiasi naujais suoliukais

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Parke - keturi nauji suoliukai Parke - keturi nauji suoliukai

Gargždų miesto bendruomenė jau įvykdė savo pažadus – vaikų žaidimų aikštelėje parke puikuojasi keturi gražūs nauji suoliukai.

 

Socialiniame tinkle mamos itin džiaugėsi naujaisiais patogumais. „Pagaliau nebereikės ant rankinuko sėdėti“, „labai džiugu!”, „nebereikės stovėti“, „ačiū bendruomenei!“ – vienas po kito pylėsi džiaugsmingi mamyčių komentarai.

Tiesa, tuoj pat buvo pradėta diskutuoti, ar ilgam šie suoliukai, nes vis dažniau Gargžduose įrengtą turtą apgadina vandalai. Primename, kad neseniai šioje žaidimų aikštelėje buvo aplaužytos sūpynės.

Gargždų bendruomenės valdybos pirmininkė Roma Litvinaitė-Paplauskienė teigė, kad „pagrindinė talkos tema buvo, kaip apsaugoti gražiuosius suoliukus ir įrengimus. Viena iš minčių - padaryti akciją ir surinkti pinigėlių antivandalinei kamerai, pakabinti ir sutarti su policija, kad stebėtų. Gaila įdėto darbo ir visų prisidėjusių geradarių entuziazmo“.

Pirmininkė taip pat pažadėjo, kad greičiausiu metu šioje aikštelėje atsiras ir šiukšliadėžės, ir galbūt stovas dviračiams. „Gaila, kad nepavyksta greičiau gražinti teritoriją, bet viskas daroma savanorystės principu“ - bendruomenės darbus apibendrino valdybos pirmininkė.

 

Redakcijos nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 578 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,