Mano Gargždai



Gargžduose – susitikimas su seniūnu, seniūnaičiais ir bendruomenių vadovais

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Klaipėdos apskrities VPK nuotr. Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Policijos komisariato viršininkas Raimondas Vaitkevičius apsilankė Gargždų miesto seniūnijoje, kur susitiko su seniūnu Sauliumi Bakšinskiu, miesto seniūnaičiais ir bendruomenės vadovais.

 

Susitikimo pradžioje miesto seniūnas policijos komisariato viršininkui įteikė knygą „Gargždai“. Po to viršininkas supažindino susitikimo dalyvius su kriminogenine situacija, pažymėdamas, kad Gargždų miestas kriminogeniniu atžvilgiu yra palyginti ramus, atsižvelgiant į gyventojų skaičių, mieste nusikalstamų veikų registruojama mažiau negu kai kuriose kitose seniūnijose.

Susitikimo dalyviai akcentavo problemas mieste. Problemiška vieta – miesto parkas, kur renkasi jaunimas, girtauja, triukšmauja, taip pat vairuotojai nepaiso kelio ženklų tam tikrose miesto vietose, problema ir gatvėse ar kiemuose palikti nevažiuojantys automobiliai. Problemų kelia ir palaidi šunys, taip pat jaunimui lengvai prieinamas alkoholio įsigijimas, nes jie paprašo už tam tikrą mokestį suaugusiųjų, ir alkoholis yra nuperkamas. Susitikimo dalyviai pageidavo, kad mieste daugiau būtų pėsčiųjų policijos patrulių.

Policijos komisariato viršininkas išsamiai atsakė į klausimus, pakomentavo išsakytas pastabas ir pageidavimus.

Susitikimo dalyviai padėkojo viršininkui už apsilankymą.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 224 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,