Mano Gargždai



Veiviržėnų miestelyje Joninės švenčiamos netradiciškai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Organizatorių nuotrauka. Organizatorių nuotrauka.

Jau tradicija tapęs Jonų ir Janinų sveikinimas Veiviržėnuose  šiemet vyko jau 9 kartą. Miestelyje gyvenantys Jonai ir Janinos žino, kad birželio 23 d. juos aplankys Veiviržėnų kultūros centro darbuotojai, miestelio bendruomenės nariai ir jaunimo klubas (JK) „Ekipa“, kuriuos varduvininkai visada pasitinka su šypsena.

 

Kiekvienais metais stengiamasi nustebinti varduvininkus ir juos aplankyti su kuo įdomesne transporto priemone. Teko per miestelį važinėti vežimu, traktoriumi, dviračiais, automobiliais, miesto autobusu. Šiemet pasirinkta transporto priemonė – autobusas, pritaikytas įvairių progų šventimui. Viduje esantis pianinas ir staliukai kūrė puikią šventinę atmosferą.

Kiekvienam Jonui ir Janinai skyrėme dainą, kurią atlikti padėjo Daukšaičių kapelos „Ritin dobil“ muzikantai Viktoras Toleikis ir Zenonas Vainius.

Dėkojame ištikimoms vainikų pynėjoms: Zitai Žemeikienei, Onai Jencienei, kurios jau daug metų kruopščiai pina ąžuolo vainikus ir tuo pačiu moko jaunimą pynimo ypatybių.

JK „Ekipa“ su Veiviržėnų kultūros centru miestelio centrą papuošė didžiuliais Joninių vartais ir Joninių šviesos taku. Gyventojai galėjo grožėtis šiuo miestelio akcentu, o vakare pasivaikščioti žvakių šviesoje.

2015 metais šiam netradiciniam sveikinimo renginiui sukanka 10 metų. Tikimės, kad miestelio žmonės lauks mūsų, Joninių keleivių, su dar didesne šypsena. Mes prižadame, kad sveikinimas nustebins ne tik Jonus ir Janinas, bet ir miestelio gyventojus.

 

Organizatorių nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 597 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,