Mano Gargždai



Jaunimo pastebėjimas: prie mokyklos – lytinio organo imitacija

Įvertinkite šį įrašą
(10 balsai)
Gargždų jaunimas pastebėjo, jog mokyklos vejos kompozicija primena lytinį organą. R. Rapalienės nuotr. Gargždų jaunimas pastebėjo, jog mokyklos vejos kompozicija primena lytinį organą. R. Rapalienės nuotr.

Prieš kelias dienas Gargždų jaunimas internetinėje erdvėje sukruto – ėmė plisti nuotrauka, kurioje nufotografuota nauja vejos puošmena prie Gargždų „Minijos“ progimnazijos. Nuotrauka atskriejo ir į portalo mano-gargzdai.lt elektroninio pašto dėžutę.

Kad mokykla gražėja ir puošiasi džiugu, tačiau jaunimas pastebėjo, kad nuo mokyklos laiptų pusės ši „dekoracija“ labai jau primena vyrišką lytinį organą.

 

„Meniškai paprikolino, nesąmonė“, – po nuotrauka pasipylė jaunimo komentarai.

Gargždų „Minijos“ progimnazijos direktoriaus Antano Jaciko pasiteiravus, ar sulaukė kokių nors pastabų dėl minėto vejos papuošimo, jis gerokai nustebo.

„Neatkreipiau dėmesio. Pagyriau savo ūkvedę už sumąstytą kompoziciją, moterys kartu komponavo, dirbo. Ten dar turi būti padėta didelių akmenų. Vaizdas dar pasikeis“, – kalbėjo A. Jacikas.

Direktorius žadėjo dar šiandien kartu su žmona, kad situacija būtų objektyviau įvertinta, nuvykti ir apžiūrėti, kas nuo laiptų matyti.

„Aišku, dar svarbu, kas apie ką galvoja. Bet gal kažkas yra ir negerai. Reikės pasižiūrėti iš visų pusių“, – žadėjo A. Jacikas.

 

Skaitytojo nuotrauka:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 549 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,