Mano Gargždai



Liepos 6-oji Dauparuose paskirta sportui

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Asociatyvi Margaritos Mizaraitės nuotrauka Asociatyvi Margaritos Mizaraitės nuotrauka

Mindaugo karūnavimo dieną, prie namų plazdant trispalvėms, Dauparų gyventojai rinkosi sporto aikštelėse.

 

Sporto šventėje buvo galima išbandyti savo jėgas ne tik subūrus komandą, bet ir individualiai. Miestelyje surengtos  futbolo, krepšinio, tinklinio, virvės traukimo, gyros kėlimo, rankų lenkimo bei smiginio varžybos sulaukė didelio dėmesio – dėl netikėtai didelio dalyvių skaičiaus varžybos gerokai užsitęsė, netrūko ir žiūrovų.

„Tinklinis, kaip ir praėjusiais metais, išliko populiariausiu sportu – turnyre dalyvavo net vienuolika komandų. Pirma ir trečia vietos atiteko komandoms iš Gargždų, o antroji vieta  daupariškiams“ ,  pasakojo Dauparų-Kvietinių seniūnė Aušra Norvilienė.

Gyros kėlimo varžybose pirmoji vieta atiteko Mantui Kasparui, antroji – Mantui Lukošiui. Trečiąją vietą užėmė Gintaras Kuizinas.

Krepšinio varžybose pirmąją vietą iškovojo komanda iš Kvietinių, antrąją – komanda iš Šiūparių, o tręčiąją vietą laimėjo daupariškiai.

Rankų lenkime dalyvavęs Europos rankų lenkimo čempionato sidabro medalio laimėtojas Vygandas Bublys užėmė pirmąją vietą. Antrą vietą pelnė Mantas Kasparas, trečią  Vidas Šimulis. Moterų grupėje stipriausia buvo Virga Mockutė, antroji vieta atiteko Snieguolei Jurjonienei, trečioji  Rasai Ročytei.

Pasibaigus sporto rungtims, popietę miestelio gyventojai ir svečiai praleido kultūros namų kiemelyje, kur vyko sporto varžybų nugalėtojų apdovanojimai. Jų metu buvo išsakyti sveikinimai, išdalinti šventę rėmusios įmonės „Hidrostatyba“ prizai, o geriausiems sportininkams įteiktos kavinėje-bare „Imperija“ iškeptos picos.

Dauparų mamyčių klubas taip pat aktyviai prisidėjo prie šventės. Jų dėka Dauparų vaikų darželio teritorijoje buvo pastatyta pavėsinė, kurią klubo iniciatorė Rasa Ročytė bei kitos jo narės puošė pačios. Renginio metu ant pavėsinės nupiešto medžio šakas papuošė spalvingi darželio auklėtinių bei kitų jaunųjų Dauparų gyventojų rankų antspaudai.

Gražią vietinę bendruomenę subūrusią sporto šventę užbaigė muzikos grupių pasirodymai, seniūnijos heraldikos pristatymas bei 21 val. sugiedotas Lietuvos himnas.

„Šventė buvo tikrai įdomi ir graži, už tai norėčiau padėkoti ir visai Dauparų bendruomenei bei kultūros darbuotojams“,  teigė Aušra Norvilienė.

 

     Fotogalerijoje  Margaritos Mizraitės bei Aušros Norvilienės nuotraukos: 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 320 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,