Logo
 Spausdinti šį puslapį

Savivaldybės vadovai poilsiauja

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi Liepos Savickaitės nuotrauka. Asociatyvi Liepos Savickaitės nuotrauka.

Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos vadovai vienas po kito žygiuoja atostogų. Likusieji – dalinasi darbus.

 

Iki rytojaus – liepos 9 d. – atostogauja rajono mero pavaduotojas Kęstutis Cirtautas. Iki liepos 18 d. poilsiu mėgausis Administracijos direktorius Česlovas Banevičius ir jo pavaduotoja Ligita Liutikienė.

Tiesa, laisvą dieną pirmadienį buvo pasiėmęs ir rajono meras Vaclovas Dačkauskas. Šiandien jis jau tęsia darbus – 14 val. kartu su vicemere Rūta Cirtautaite dalyvaus Gargždų kultūros centre vyksiančioje Dainų šventės dalyvių padėkos popietėje. Prie jų prisijungs ir šią savaitę Administracijos direktorių pavaduojantis Vidmantas Buivydas.

Šiandien 16 val. R. Cirtautaitė pirmininkaus Gargždų J. Lankučio viešosios bibliotekos renginių salėje vyksiančiam Nevyriausybinių organizacijų tarybos posėdžiui. Jo darbotvarkėje numatytas prašymų nagrinėjimo ir lėšų paskirstymo tvarkos tvirtinimas bei programos priemonių plano tvirtinimas.

Ketvirtadienį 13.30 val. vicemerė dalyvaus Priekulės socialinių paslaugų centro 10-mečio paminėjime. Be to, šią savaitę mero pavaduotoja lankosi rajono seniūnijose.

Penktadienį 12 val. V. Dačkauskas ir R. Cirtautaitė dalyvaus Gargždų Šv. arkangelo Mykolo bažnyčioje rengiamose Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos abiturientų atestatų įteikimo iškilmėse.

Kiek anksčiau, 10 val., vyks Viešųjų pirkimų komisijos posėdis. Jam pirmininkaus Administracijos direktoriaus pavaduotojas V. Buivydas. Posėdžio metu bus tariamasi dėl planuotų ir neplanuotų prekių pirkimo skubos tvarka: antrinių žaliavų konteinerių komplektų (60 komplektų), pusiau požeminių konteinerių įsigijimo ir įrengimo suprojektuotose vietose (10 aikštelių), mišrių komunalinių atliekų ir antrinių žaliavų konteinerių sužymėjimo ir valdymo programinės įrangos, komunalinių atliekų ir antrinių aikštelių įrengimo Gargždų mieste (10 aikštelių) bei atliekų rūšiavimo ir svėrimo stebėjimo ir fiksavimo įrangos.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,