Mano Gargždai



Gargžduose juoksis žemaičiai ir dzūkai

Įvertinkite šį įrašą
(6 balsai)
 „Gryčia“ iš Žadeikių (vad. Eugenija Selskienė). Organizatorių nuotr. „Gryčia“ iš Žadeikių (vad. Eugenija Selskienė). Organizatorių nuotr.

Liepos 31 d.,  ketvirtadienį, 19 val. Gargždų  kultūros centre vyks 17-asis humoro festivalis „JUOKIS PAJŪRYJE – 2014”. Naujas programas rodys 4 humoro kolektyvai iš  Žemaitijos ir Dzūkijos.

 

ŽEMAIČIŲ garbę gins dvi humoro grupės iš Klaipėdos rajono. „Skardis“ iš Judrėnų (vad. Vilija Norvilienė) programoje „Teleloto“  pašieps žmonių godumą, naivumą, norą bet kokia kaina praturtėti.  Jų pasirodymą paįvairins linksmos merginų kvarteto dainos. „Gryčia“ iš Žadeikių (vad. Eugenija Selskienė) primins seną patarlę: „Daug norėsi – mažai gausi“. Žiūrovai bus pakviesti į šokius „Kam per trisdešimt“. Nebe pirmos jaunystės moterėlės kausis už savo meilę ir laimę. Žemaičiai žavi temų aktualumu, sodria savo kalba.

DZŪKIJAI atstovaus du puikūs kolektyvai iš Varėnos rajono. Žiūrovų pamėgtoji „Spanguolė“ iš Marcinkonių (vad. Rimutė Avižinienė ir Natalija Čeplikienė) programoje „Tik nešauki“  ironiškai  žvelgs į  netikusius valdžios ir tautos santykius, į mažo žmogaus pastangas kaip nors išgyventi.  „MTV“ iš Matuizų (vad. Irena Čeplikienė) kvies – „Nebūk pesimistas!“, liudys, kad ir sunkiausioje situacijoje nereikia prarasti vilties. Ugningosios moterys – ne tik geros artistės, bet ir puikios dainininkės. Abu kolektyvai džiugina raiškia, šaržuota  vaidyba, skambia dzūkų tarme.

Koncerte dalyvaus iliuzionistas Marius Tarasevičius iš Šiaulių, kuris nustebins rankų miklumu ir dar nematytais fokusais, o humoristas Vaclovas Vičius iš Vilniaus  dovanos savo naujausios kūrybos puokštę.

 Organizatoriai kviečia pamiršti kasdienius rūpesčius ir pasinerti į gaivaus juoko bangas. Bilieto kaina - tik 8 litai. 

 

Renginio dalyviai:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 405 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,