Mano Gargždai



Dituvos pagrindinėje mokykloje bus užtikrintos sąlygos ugdymui

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Corbis nuotrauka. Asociatyvi Corbis nuotrauka.

Neseniai rajono vadovai lankėsi įvairiuose Savivaldybės rekonstruojamuose objektuose, kuriems finansavimas skirtas taip pat ir iš Europos Sąjungos fondų.

 

Visi darbai vykdomi laiku, šiek tiek nerimo kėlė Dituvos pagrindinės mokyklos rekonstrukcijos eiga, – tačiau rangovas – UAB „Žibai“ deda daug pastangų, kad visi darbai pagal sutartį būtų padaryti, kad ugdymo procesas, kad ir nelengvomis sąlygomis, prasidėtų rugsėjo 1 d. Ugdymo procesui vykdyti iš viso reikia 11 patalpų, iki rugsėjo 1 d. bus iki galo įrengtos 4-ios pagrindiniame mokyklos pastate, tačiau bus galima naudotis ir kitomis mokyklos turimomis patalpomis.

Dituvos pagrindinės mokyklos rekonstrukcijos sutarties kaina – beveik 1 mln. 438 tūkst. litų, iš jų Europos Sąjungos struktūrinių fondų ir valstybės biudžeto lėšų – beveik 909 tūkst. litų. Objektas pagal sutartį turi būti priduotas iki 2015 m. vasario pabaigos.

Jau šiuo metu minėtose 4-iose patalpose darbai eina į pabaigą: grindys išbetonuotos, sienos ištinkuotos ir paruoštos dažyti, pakeistas priestato stogas ir ruošiamasi pakeisti visą stogą. Sąlygas labiausiai tikimasi užtikrinti pradinių klasių mokiniams. Kiti moksleiviai naudosis kituose mokyklos pastatuose laikinai įrengtomis klasėmis.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 334 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,