Logo
 Spausdinti šį puslapį

Agluonėnų muzikos festivalyje – neatrasti talentai

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Rasos Tamašauskaitės nuotrauka Rasos Tamašauskaitės nuotrauka

Rugpjūčio 9 dieną, Agluonėnų sode vyko III-iasis muzikos festivalis „IRRGI“, kuriame savo dainas pristatė 10 jaunų atlikėjų iš visos Lietuvos.

 

Viso festivalio metu vyko lauko prekyba, pramogos vaikams bei tatuiruočių piešimas chna dažais ant kūno. Pertraukų festivalio vedėjai Renaldas ir Laimonas suteikė žiūrovams galimybę laimėti prizus.

12-16 val. vyko sportinės rungtys, kurias organizavo sporto klubas „Agluona“. Jose teisėjavo Laimonas Tučas bei Augustinas Šutkus. Sportininkai rungėsi galiūnų konkurse, svarmenų kėlimo, „petankės“ ir tinklinio varžybose. Nugalėtojai buvo apdovanoti rėmėjų įsteigtais prizais, atminimo taurėmis ir medaliais.

 

Muzikantai varžėsi dėl 1000 Lt piniginio prizo ir dainos įrašo studijoje. Pasirodymų metu juos vertino teisėjai Karolis Šumskas, Michailas Denisenko, Lukas Bareikis, taip pat balsavo ir žiūrovai.

Trečiąją vietą užėmė grupė iš Vilniaus „Swimming with pandas“. Jos nariai dalijosi geromis emocijomis: „Įspūdžiai tik patys geriausi! Iš tikrųjų važiavome tiesiog gerai praleisti laiką ir pagroti. Kad ir kaip nuvalkiotai skambėtų, bet svarbiausia buvo sudalyvauti ir tai, kad buvome įvertinti 3-ąja vieta, mus tikrai labai nustebino, esame labai laimingi ir dėkingi.“

Atroji vieta atiteko „Indie“ stiliaus roko grupei iš Klaipėdos „Bones of Magelan“.

Pirmąją vietą užėmė Ieva Abrosimova iš Klaipėdos. Komisija vienbalsiai nusprendė, jog būtent ši, auksinio balso savininkė verta pagrindinio prizo. Panelė teigė nesitikėjusi laimėti ir spinduliavo gera nuotaika. „Muzika domėtis pradėjau maždaug prieš 6 - 7 metus. Tiesa, mane pastūmėjo muzikos mokytojos žodžiai: „Nepyk, Ievute, bet nei klausos, nei balso tu neturi.“ Aš be galo supykau ant jos, bet dar labiau ant savęs ir jau kitą dieną nuėjau į vaikų laisvalaikio centro klubą „Liepsnelė“. Ten ir prasidėjo mano kelias. Apie laimėjimą – iš tikro nesitikėjau laimėti. Atvažiavo žmonės su savo kūrybos dainomis, atsivežė gyvo garso grupę ir štai, kažkokia Ieva su muzika, kurią išsitraukė iš „YouTube“ laimėjo...Be proto džiaugiuosi, tačiau ir jaučiuosi nevisiškai verta. Palinkėjimas jauniems bei savimi nepasitikintiems atlikėjams, lįskit iš kiautų ir dalyvaukit visur, kur tik pasiūlo, nes tai tobulėjimo dalis. Visi esam talentingi, bet nepabandę nesužinosim, ko patys norim bei kam esame gabūs.“ – pasakojo atlikėja.

Po apdovanojimų savo koncertą dovanojo „G&G Sindikatas“, išjudinęs tiek mažus, tiek didelius.

Viena iš organizatorių Gabija Šutkutė džiaugėsi pasisekusiu renginiu: „Trečias kartas nemeluoja! Pasisekė ir su oru, ir su žmoniu gausa, o atlikėjai buvo tikri jaunieji profesionalai. Jei reikėtų rašyti pažymį -  vertinčiau renginį stipriu 9, nes visada yra kur tobulėti!“

 

Renginio akimirkos - Rasos Tamašauskaitės nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,