Mano Gargždai



Lapių paramos fondo sukaktį nušvietė vaikų namų auklėtinių šypsenos

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Gerdos Muldarytės nuotrauka Gerdos Muldarytės nuotrauka

Vakar, rugpjūčio 13d., Lapiuose įvyko pirmojo Lapių vaikų namų paramos fondo gimtadienio šventė. Joje susirinko miestelio bendruomenė, vaikų namų bendrabučio gyventojai. Renginio metu ne tik buvo išsakytos padėkos visiems, kurie noriai teikia pagalbą vaikams, bet ir vyko įvairūs užsiėmimai bei estafetės.

 

Lapių pagrindinės mokyklos direktorė Vilija Lukauskiėnė dalijosi vaikų džiaugsmu ir akcentavo, jog nuoširdus dėmesys – svarbesnis už bet kokią dovaną.

„Žmonės patys mus suranda, dosniai aukoja pinigus, dovanoja vaikams įvairių reikalingų daiktų. Vis dėlto manau, jog svarbiausia yra bendravimas. Vaikams reikia nuoširdaus dėmesio, o tai šioje šventėje ir darome“, - pasakojo ji.

Renginio metu vaikai turėjo galimybę draugų ir kitų lapiškių rate išmokti groti būgnais. Instrumentais pasirūpino ir naudingų žinių grojantiesiems suteikė „GROCK“ studijos vadovas Linas Švirinas. Jo vedamoje pamokoje kiekvienas galėjo parodyti ir savo improvizacinius sugebėjimus. Po to vyko grupinės ėjimo slidėmis bei važiavimo paspirtuku estafetės, vaikai visos šventės metu galėjo neribotai pramogauti pripučiamame atrakcione.

V. Lukauskienė džiaugėsi, jog Lapių paramos fondo nariai - vieningi ir atsidavę vykdomam projektui. „Architektas parengė bendrabučio rekonstrukcijos projektą visiškai nemokamai, kiti projektai taip pat rengiami neatlygintinai. Žmonės nestokoja laiko ir pastangų, o mainais už tai neprašo nieko. Visi stengiamės iš visų jėgų“, - kalbėjo ji.

Lapių vaikų paramos fondo vadovė Evelina Aleksandravičė dėkojo už vaikų pramogoms skirtą šventinį batutą, džiaugėsi paramos fondo narių aktyvumu.

„Žmonės klausia, kodėl mes tai darome, kodėl aukojame savo laiką ir energiją. Manau, šio klausimo vertas kiekvienas fondo narys“, - dėkingumu su bendraminčiais dalijosi E. Aleksandravičė.

Ji žadėjo, jog kitas fondo gimtadienis bus dar džiaugsmingesnis ir vylėsi, jog per kitus metus bus žengta dar arčiau fondo įsikūrimo tikslo – vaikų namų bendrabučio renovacijos.

 

Šventės akimirkos - Gerdos Muldarytės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 140 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,