Mano Gargždai



Domėjosi Visagino stebėjimo sistema

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi Corbis nuotrauka. Asociatyvi Corbis nuotrauka.

Siekdama gerinti nusikalstamų veikų ir teisėtvarkos pažeidimų prevenciją, Klaipėdos rajono savivaldybė planuoja toliau plėtoti prevencinę priemonę, pagal kurią būtų atnaujinamos bei įrengiamos naujos vaizdo stebėjimo kameros Gargždų mieste bei kitose rajono vietovėse.

 

Norėdami įvertinti naujos kartos vaizdo stebėjimo kamerų efektyvumą ir naudingumą, Klaipėdos rajono savivaldybės meras, Gargždų miesto seniūnijos atstovai, rajono policijos komisariato viršininkas buvo išvykę į Visagino miestą. Šiame mieste yra įrengta šiuolaikiška, moderni vaizdo stebėjimo technika. Visagino miesto atstovai supažindino svečius su šia įranga ir jos aptarnavimu.

Svečiams Visagino miesto iniciatyva paliko labai gerą įspūdį.

 

1 komentaras

  • Vytc Coca ·> kameros pacios stebi ir pacios saugo. Yra toks rezimas kaip motion alarm. Ivykus judesiui jos siuncia alarma i monitoriu, siuncia laiska i el pasta, siuncia irasa i ftp serveri , i nvr serveri ir kur tik nori. Todel varvinti akiu prie monitoriaus nereikia. Jei kas vyksta tada ir paziuresi medziaga. Beto yra toks dalykas kaip motion tracking , kai kamera pati palydi visa judesi ..... nu vnz ....

    Pranešti Hamburgeris Ketvirtadienis, 2014 rugpjūčio 21 15:38 Komentaro nuoroda

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 184 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,