Mano Gargždai



Mokytis šokti – niekada nevėlu

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Corbis nuotr. Asociatyvi Corbis nuotr.

Ar žinojote, kad jau akmens amžiuje žmonės šoko? Šiandien egzistuoja tiek šokių stilių, kad sunku būtų neįtikti kieno nors skoniui.

Visame pasaulyje žinomi ir daugelio širdis užkariavę yra Solo Latino bei pramoginiai šokiai poroje.

 

Dievinate uždegančius Lotynų Amerikos šokių ritmus? Šokyje jums svarbiausia – džiaugsmas ir laisvės pojūtis? Tuomet Jums puikiai tiks ir patiks Solo Latino šokių pamokos.

Solo Latino populiarūs tarp moterų ir merginų. Jie šokami po vieną, be šokių partnerio. Nuo linijinių šokių jie skiriasi tuo, kad čia skamba tik Lotynų Amerikos šokių (salsa, samba, merengue, čia čia čia ir kt.) muzika, o šokių kompozicijas kuria grupės šokių mokytojas.

Solo Latino šokių pamokose lavinama koordinacija, išmokstama pajusti ritmą. Lankydamos šiuos šokius tapsite plastiškesnės, išmoksite pagrindinių Lotynų Amerikos šokių žingsnelių, kuriuos galėsite taikyti ir poriniuose Lotynų Amerikos šokiuose.

Jei norite gerai jaustis šokių pokyliuose ir vakarėliuose, taip pat turite išeitį – pramoginių šokių pamokas.

Lietuvoje pramoginių šokių kursai pradėti rengti dar 1958 m. Šiandien jų populiarumu neabejojama.

Pramoginiai šokiai poroje padeda atrasti savyje kažką naujo. Jie tokie nesudėtingi ir smagūs, kad sėkmingai šoksite jau pirmąją pamoką, o po 4-5 mėnesių galėsite šokti savarankiškai.

Pamokų metu išmoksite ne tik šokių žingsnelių. Vyrai sužinos, kaip vesti šokį, o damos – kaip klausyti partnerio. Įsitikinsite – šokis suartina.

Mokytis šokti niekada nebus per vėlu. Tokią galimybę turi ir gargždiškiai bei Klaipėdos rajono gyventojai. Nuo vasario mėnesio Gargžduose veikia šokių studija „Svajonė“.

Kiekvienas, norintis pasisemti puikios nuotaikos ir išmokti šokti, rugsėjo 9 dieną 18 valandą bus laukiamas antrame „Lijo“ aukšte – čia vyks NEMOKAMA šokių pamoka. Apranga turėtų būti patogi, nevaržanti judesių. Moterims patartina dėvėti batelius su neaukšta pakulne. Daugiau informacijos rasite ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 296 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,