Logo
 Spausdinti šį puslapį

Šokių studijoje „Svajonė“ – gera nuotaika spinduliuojantys veidai (vaizdo įrašas)

Įvertinkite šį įrašą
(7 balsai)
Rajono gyventojai pamėgo šokių studijos „Svajonė“ repeticijas Rajono gyventojai pamėgo šokių studijos „Svajonė“ repeticijas

Nuo vasario mėnesio Gargžduose veikia šokių studija „Svajonė“. Kaip jau teko įsitikinti apsilankantiems šioje šokių studijoje, apsisprendimas pradėti ar pratęsti pažintį su šokiais ne tik praskaidrina kasdieninę rutiną, bet ir pildo troškimus. Atkeliavus rudeniui, „Svajonė“ pradeda naują sezoną.

 

Nuo rugsėjo 9 dienos ne tik gargždiškiai, bet ir viso Klaipėdos rajono gyventojai kviečiami ateiti į virš „Lijo“ restorano esančią salę. Čia jų lauks profesionalūs šokių mokytojai Ineta Sair ir Alvydas Soraka.

Trenerių teigimu, netingintys lankyti pamokų per keturis mėnesius galės išmokti klasikinių ir Lotynų Amerikos šokių pagrindų. Atėjusiems į šokių pamokas garantuojama puiki nuotaika bei nepakartojamas laisvalaikis. Įvaldžiusieji šokio pradmenis taip pat galės tvirčiau jaustis klubų šokių aikštelėse bei vakarėliuose, šeimos, draugų šventėse.

 

Kiekvienas, norintis pasisemti puikios nuotaikos ir išmokti šokti, rugsėjo 9 dieną 18 valandą bus laukiamas antrame „Lijo“ aukšte – čia vyks NEMOKAMA šokių pamoka. Apranga turėtų būti patogi, nevaržanti judesių. Moterims patartina dėvėti batelius su neaukšta pakulne.

Daugiau informacijos:

8-698-15711

www.sokiustudija.lt

 

Kad rajono gyventojai pamėgo šokių studijos „Svajonė“ repeticijas, nekyla abejonių. Viską pasako šypsenos jų veiduose:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,