Logo
 Spausdinti šį puslapį

Buitinė technika – lengvesnio gyvenimo garantas

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
www.1a.lt nuotrauka. www.1a.lt nuotrauka.

Šiuolaikinė buitinė technika kasdienį mūsų gyvenimą padaro kur kas paprastesnį. Sunku įsivaizduoti, kaip šiais laikais žmonės gyvena be skalbimo mašinos, dujinės viryklės, šaldytuvo ar dulkių siurblio. Kiekvienas daiktas savo funkcionalumu padeda daugiau laiko skirti maloniems dalykams. Tiesa, įrenginėjant namus susidursite su daiktų pasirinkimo jūra. Buitinė technika skirta gyvenimo lengvinimui, tad pasistenkite išsirinkti kokybiškiausius daiktus.

 

Galbūt išgyventi be skalbimo mašinos ir įmanoma, tačiau be šaldytuvo – niekaip. Šios srities buitinė technika atlieka trejopą funkciją:

1.  No-frost sistema: šaldo produktus be šerkšno, todėl išsaugomos visos naudingosios jų savybės.

2.  Nulinė zona: palaikoma temperatūra lygi 0, tad nesiveisia bakterijos galinčios pakenkti maistui.

3.  Antibakterinė danga: ja padengtos vidinės šaldytuvo sienos, kurios neleidžia bakterijoms daugintis.

Šaldytuvai skiriami pagal klases, tad rekomenduotina pirkti brangesnį, tačiau A klasės, kuris yra ekonomiškesnis.

 

Buitinė technika apima ir dujinės viryklės paviršių. Šiuo metu pačios populiariausios kaitlentės dar smulkiau skirstomos į dujines, indukcines ir elektrines stiklokeramikines. Labiausiai rekomenduotina rinktis indukcines, kadangi jos yra ekonomiškiausios.

 

Buitinei technikai priklauso ir gartraukis, kuris tiesiog privalo būti kiekvienų namų virtuvėje. Daugelis pamiršta, jog jo pagrindinė funkcija yra ištraukti dūmus iš patalpos, o ne būti interjero detale, tad svarbu išsirinkti kuo funkcionalesnį daiktą. Pasirinkite tokį, kuris ištraukia dūmus į orą ir, žinoma, dirba kuo tyliau. Šiuo metu ypač plinta prietaisas, kuris neutralizuoja kambaryje esančius kvapus, tad pagaliau galėsite pamiršti dūmų smarvę virtuvėje.

 

Galiausiai, mikrobangų krosnelės, kurios skirstomos pagal tai, kiek skirtingų funkcijų atlieka. Žinoma, kuo jų daugiau, tuo pats daiktas yra geresnis ir gali visapusiškai pašildyti maistą. Prasta ta „mikrobangė“, kuri šildydama maistą įkaitina ir lėkštę. Taip būti neturėtų.

 

Buitinė technika privalo palengvinti mūsų gyvenimą, tad prastos kokybės daiktų įsigijimas negali užtikrinti visiško komforto. Skaičiuojantiems pinigus: jau geriau pirkti vieną kartą, tačiau brangiau, nei kas metai, nors ir pigiai. Pastaruoju variantu − permokėjimas garantuojamas. Taupykite savo pinigus pirmą kartą investuodami daugiau ir neribotai džiaukitės kur kas paprastesniu ir patogesniu gyvenimu.

 

Reklama

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,