Mano Gargždai



Sekmadienį drauge laiką leido būrys keturkojų ir jų augintojų

Įvertinkite šį įrašą
(8 balsai)
Šunų augintojai džiaugėsi tobulu sekmadieniu. D. Venckutės nuotr. Šunų augintojai džiaugėsi tobulu sekmadieniu. D. Venckutės nuotr.

Sekmadienį Klaipėdos rajone susibūrė šunų augintojai ir jų keturkojai – jie rinkosi į smagų pasivaikščiojimą. Susitikimo dalyviai vaikščiojo Minijos pakrantėmis, gyvūnų mylėtojai bendravo su bendraminčiais, o jų augintiniai šėlo drauge. Beje, pastarųjų buvo galima suskaičiuoti per dvidešimt.

 

Šunų pasilakstymo iniciatorė gargždiškė Donata Venckutė pasakojo, kad, vos pasibaigus pasivaikščiojimui, visi ėmė klausinėti, kada bus kitas.

„Supratau, kad šis susitikimas pavyko kuo puikiausiai. O kaip kitaip? Oras buvo puikus, žmonės ir šunys – linksmi ir draugiški, vanduo Minijoje – šiltas, gamtovaizdis – mielas akiai, tad trys valandos prabėgo nepastebimai“, – džiaugėsi D. Venckutė.

Gargždiškė teigė, kad susitikti su senais draugais ir susirasti naujų, šunų mylėtojai atvyko ne tik iš Klaipėdos, Gargždų, kitų rajono gyvenviečių, bet ir iš Palangos.

„Keturkojų sulaukėme įvairiausių – kilmingų ir mišrūnų, dičkių ir mažylių, kalyčių ir patinėlių. Daugelis vėliau savo Facebook sienoje prie įkeltų pasivaikščiojimo nuotraukų kaip susitarę rašė, jog sekmadienis buvo tobulas. Ir aš jiems pritariu“, – kalbėjo D. Venckutė.

Šunų pasilakstymas ir jų augintojų susibūrimas Klaipėdoje ir rajone organizuojamas ne paskutinį kartą. D. Venckutė vylėsi, kad kitą kartą galbūt dar daugiau šunų mylėtojų įsidrąsins atvykti į planuojamus pasivaikščiojimus.

 

Donatos Venckutės nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 227 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,