Mano Gargždai



Laisvalaikio centre – net dvi naujienos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centras savo lankytojams siūlo du naujus užsiėmimus – turizmo būrelį ir teatro studiją „Smart“.

 

Turizmo būrelis – tai įvairių turizmo rūšių (dviračiai, baidarės, slidės, ėjimas pėsčiomis) pažintinis būrelis vaikams ir jaunimui. Jį lankantys vaikai bei jaunuoliai dalyvaus turistiniuose, kraštotyriniuose, išgyvenimo gamtoje ir pažintiniuose renginiuose. Vyks vaikų ir jaunimo vasaros stovyklos, pažintiniai ir daugiadieniai turistiniai žygiai, išvykos, žaidžiami sportiniai stalo žaidimai. Žinoma, bus rengiamos ir įvairių turizmo rūšių varžybos, susitikimai su keliautojais.

Pirmieji turizmo būrelio susitikimai vyks rugsėjo 16 ir 25 d. 18 val. Gargždų atviroje jaunimo erdvėje (Klaipėdos g. 74).

 

Mėgstantieji vaidinti savo jėgas galės išbandyti teatro užsiėmimuose.

Teatro studija „Smart“ kviečia 6-9 klasių mokinius susipažinti su teatro scenos užkulisiais, mokytis dėmesio koncentracijos, išmokti teatrinės improvizacijos, linksmai ir naudingai praleisti laiką bei susirasti bendraminčių.

Teatro studija „Smart“ Gargždų atviroje jaunimo erdvėje veikia pirmadieniais, trečiadieniais ir ketvirtadieniais nuo 18 iki 20.25 val.

 

Laisvalaikio centre šiais mokslo metais taip pat veiks žūklės, elektronikos ir robotų kūrėjų būreliai, dailės, breiko, dainavimo, dizaino, foto ir video, muzikos, dekoravimo karoliukais studijos, sportinių stalo žaidimų, stendinio modeliavimo būreliai, siuvimo ir dekoravimo studija.

Informacija teikiama šiais telefonais: (8 46) 45 32 84; (8 67) 45 91 73 bei elektroniniu paštu

 

Būrelių afišos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 202 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,