Mano Gargždai



Pavojingoje P. Cvirkos ir J. Janonio gatvių sankryžoje – permainos

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
mano-gargzdai.lt nuotrauka. mano-gargzdai.lt nuotrauka.

Vairuotojus P. Cvirkos ir J. Janonio gatvių sankryžoje Gargžduose pasitinka pokyčiai – nauji ženklai. P. Cvirkos gatvės atkarpoje nuo „Minijos“ progimnazijos iki minėtos sankryžos nustatytas vienpusis eismas.

 

Įpratę Gargždų „Minijos“ progimnazijos link P. Cvirkos gatve važiuoti vairuotojai suglumsta – prieš minėtą gatvės atkarpą pastatytas ženklas „Įvažiuoti draudžiama“, nes nuo progimnazijos iki sankryžos su J. Janonio gatve nuo šiol nustatytas vienpusis eismas.

Mažiau pastabūs pokyčių nepamatę dešimtys vairuotojų ir toliau važiuoja šia gatve, nė patys nesuvokdami, kad rieda prieš eismą.

P. Cvirkos ir J. Janonio gatvių sankryžoje numatoma ir daugiau permainų. Klaipėdos rajono savivaldybės Saugaus eismo komisijos pirmininkas Vidmantas Buivydas informavo, kad sankryžoje bus pakeista pagrindinio kelio kryptis bei įrengta iškili perėja.

„Kai bus įrengta iškili perėja, tada pagrindinis kelias bus nustatytas ne P. Cvirkos gatvėje, o J. Janonio ir P. Cvirkos gatvėse, važiuojant nuo Klaipėdos gatvės ir sukant į kairę turgaus link. Tokį sprendimą priėmė Saugaus eismo komisija dėl vaikų saugumo. Kad nesusidarytų kamščiai, nuo mokyklos pusės padarytas vienos krypties važiavimas“, – sakė V. Buivydas.

Kaip jis teigė, iškili perėja prie P. Cvirkos 17 ir 18 namų su atitinkamais ženklais užtikrins, kad vairuotojai, kaip įpratę, neišlėktų į sankryžą, kai bus pakeista pagrindinio kelio kryptis. Be to, bus lengviau pastebėti perėja einančius vaikus.

V. Buivydas nurodė, kad konkursas dėl perėjos įrengimo jau yra įvykęs. Jį laimėjo VĮ „Klaipėdos regiono keliai“.

 

mano-gargzdai.lt nuotraukos:

2 komentarai

  • Idomu kokie kamsciai bus ryte kai pakeis pagrindini kelia, o tevai ves vaikus i mokykla atvaziuodami nuo stoties P.Cvirkos gatve link Janonio g. Ties pastaraja kiekviena darbo dienos ryta prie 8 val. bus didziausi kamsciai Gargzduose. Idomu ar priimant sprendima gerb. p. Buivydas stebejo eisma ryte minetoje sankryzoje? Pritariu, kad reikia rupintis saugumu, bet siuo sprendimu pries pamokas ir po ju spustys tik padides... taigi eilini karta sprendimas visiskai be naudos. Sveikiname. Valio... :-(

    Pranešti Mindaugas Antradienis, 2014 rugsėjo 23 22:01 Komentaro nuoroda
  • Nueita lengviausiu keliu.Vietoj to kad praplatintu gatvę ir padarytu daugiau stovėjimo vietų automobiliam pastatė
    ženklus.Apie aplinkiniu namų gyventojus nepagalvota tegu važinėja ratais pro mokykla kur norima sumažinti eismą.

    Pranešti Gintautas Antradienis, 2014 rugsėjo 23 18:57 Komentaro nuoroda

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 771 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,