Mano Gargždai



Endriejave atidaryta „Atvira jaunimo erdvė“

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Organizatorių nuotrauka. Organizatorių nuotrauka.

Rugsėjo 24 d., trečiadienį, Veiviržėnų kultūros centro Endriejavo skyriuje vyko „Atviros jaunimo erdvės“ atidarymas.

 

NVO „Sūkurys“ 12 metų buvo sustabdę veiklą, bet maždaug prieš metus meno vadovė ir renginių organizatorė Jolanta Štabokaitė pasitarusi su Endriejave dirbančia bibliotekininke Rita Žadeikyte nusprendė, kad veiklą reikėtų atnaujinti ir griebėsi darbo.

Gavus finansavimą iš projektų ir bendradarbiaujant su Veiviržėnų kultūros centro kultūrinės veiklos vadybininke Inesa Gaudutyte ir JK „Ekipa“, organizacija įsigijo futbolo stalą, smiginį, stalo žaidimų bei atnaujino veiklą.

Nuo šiol kiekvieną pirmadienį ir trečiadienį jaunimas galės turiningai leisti laiką „Atviroje jaunimo erdvėje“. Atvykusieji dalyvaus įvairiuose projektuose, rengs susitikimus su kitomis jaunimo organizacijomis. Endriejavo jaunimas aktyviau galės leisti laisvą laiką po pamokų, atsiras galimybė atsiskleisti tiems, kurie nenori šokti, dainuoti, vaidinti, groti ar užsiimti kita veikla. Jie galės savęs ieškoti kitose srityse.

Renginių organizatorė J. Štabokaitė džiaugiasi, kad atidaryme sulaukė 40 jaunuolių ir tiki, kad laikui bėgant sulauks dar daugiau įvairaus amžiaus jaunų žmonių.

Esame dėkingi Klaipėdos rajono savivaldybei už skirtas lėšas, kurių dėka galime kurti erdves ir atokiau nuo miesto esančiose vietovėse suteikti sąlygas jaunimui kūrybingai, aktyviai ir turiningai leisti laiką.

 

Organizatorių nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 139 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,