Mano Gargždai



Vestuvių parodoje sieks rekordo

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi Corbis nuotr. Asociatyvi Corbis nuotr.

     Šiandien Klaipėdos viešbutyje „Europa city Aurora" (Nemuno g. 51) prasideda Vakarų Lietuvos kraštui skirta Vestuvių paroda Klaipėda'14. Ją bus galima aplankyti ir rytoj.

 

     Pasak parodos organizatoriaus Remigijaus Žiogo, šio renginio tikslas - ne tik suvienyti šiame krašte vestuvines paslaugas teikiančias įmones ir propaguoti šeimos vertybes, bet ir lavinti būsimų jaunavedžių skonį: supažindinti ketinančias tuoktis poras su šios srities naujienomis.
„Norisi parodyti, jog nesame vien provincija, turinti jūrą, bet sugebame surengti kitokias - skoningas bei stilingas vestuves be piršlių, vestuvių muzikantų ir mišrainių!" - sako R. Žiogas.
     Parodos lankytojai galės ir pramogauti - dalyvauti vedėjų rengiamuose konkursuose, žaidimuose klausytis atlikėjų koncertų. Čia bus galima pasiklausyti Violetos ir Viliaus Tarasovų, Simono Donskovo, Egidijaus Sipavičiaus, Deivido Basčio. Publika išvys ir parodijų maestro Vaido Jočio pasirodymus, studijos „Grock" afrikietiškų būgnų šou bei jaunimo grupės „DiscoVery" koncertus, „Diamonds show" moters gyvatės šokius su smaugliu, lankais bei burleską. Klasikos mėgėjai galės mėgautis akordeonų virtuozo Žygimanto Laurinavičiaus ir styginių kvarteto „Musica Libera" koncertais. Roko mėgėjams įtiks „AC/ DC SHOW" projektas.

     Konferencijų salėje vyksiančiuose nemokamuose seminaruose būsimi jaunavedžiai galės semtis ir patirties, ir išminties. Patirtimi apie vestuvių planavimą dalinsis „Prestige Idea" atstovės, naujausias vestuvinio makiažo tendencijas pristatys grožio salonas „Salon Pro", apie gėrimų pasirinkimo subtilybes papasakos Vakarų regiono gėrimų ekspertas someljė Linas Prankevičius, sveiką maistą ir nestandartines vaišes vestuvėse pristatys žaliavalgė Gintarė Jonaitytė. Apie dvasines šeimos vertybes kalbės klaipėdiečiai kunigai ir pastoriai.

     Vienas iš įdomesnių parodos akcentų bus naujo Lietuvos rekordo siekimas - vestuvių parodos metu numatoma statyti aukščiausią putojančio vyno piramidę, kurį fiksuos agentūra „Factum". Piramidę planuojama statyti iš daugiau nei 400 taurių. Jos aukštis sieks apie 2 metrus, o taurėms užpildyti prireiks daugiau nei 70 litrų putojančio vyno. Pastačius piramidę ir užfiksavus rekordą, gėrimu bus vaišinami parodos lankytojai.

     Didžiulio susidomėjimo ir gausaus dalyvių skaičiaus sulaukė parodos organizatorių kartu su partneriais „Vakarų ekspresu" ir PC „Akropolis" surengtas konkursas „Vestuvių fotografas 2014", kuriuo siekta pristatyti Vakarų Lietuvos fotografus. Dalyvių nuotraukos eksponuotos „Ve.lt" poratale bei PC „Akropolis". Balsuoti už labiausiai patikusią nuotrauką galėjo ir miestiečiai. Nugalėtojai bus apdovanoti šeštadienį.

 

Renginio programa:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 123 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,