Mano Gargždai



Rankų lenkikė iš Gargždų Pasaulio čempionate pateko į dešimtuką

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Inga Rimkuvienė džiaugėsi galimybe dalyvauti čempionate. Inga Rimkuvienė džiaugėsi galimybe dalyvauti čempionate.

Rugsėjo 17 d. rankų lenkimo sportininkė Inga Rimkuvienė išvyko į XXXVI Pasaulio rankų lenkimo čempionatą, kuris rugsėjo 14-20 dienomis vyko Vilniuje.

 

Sportininkė, Lietuvos čempionate iškovojusi I-III vietas, turėjo teisę atstovauti Lietuvai Pasaulio rankų lenkimo čempionate. Jame Inga dalyvavo abiejų rankų lenkimo rungtyse, svorio kategorijoje iki 60 kg.

Nors sportininkės kairioji ranka buvo nevisiškai išgijusi po traumos, ji vis tiek bandė kovoti ir užėmė 15 vietą. Su dešine ranka pasisekė labiau. Iš 18-os varžovių  Inga pateko į stipriausiųjų dešimtuką.

Į šį čempionatą suvažiavo 46-ių pasaulio šalių stipriausi rankų lenkimo sportininkai ir sportininkės. Lietuvos komanda užėmė 8 vietą.

„Džiaugiuosi nuvykusi į šį Pasaulio čempionatą. Nežinia, gal Lietuvoje tai buvo pirmas ir paskutinis tokio masto rankų lenkimo čempionatas. Užimtos vietos mane tenkina, nes tik pati žinau, kiek turėjau ar neturėjau laiko ruoštis čempionatui. O kai praloši varžovėms, atsiranda sveikas pavydas ir pyktis, kuris priverčia tave dar labiau stengtis, sportuoti ir treniruotis. Esu labai dėkinga Klaipėdos rajono sporto centro direktoriui Vaidui Liutikui, nes visas dalyvavimo Pasaulio čempionate išlaidas pagal bendradarbiavimo sutartį padengė Sporto centras“, – teigė rankų lenkikė.

 

Varžybų akimirkos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 98 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,