Mano Gargždai



Valdininkai švęs Vietos savivaldos dieną

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Šią savaitę Klaipėdos rajono savivaldybės vadovų darbotvarkėse numatyti ne tik posėdžiai ir įvairūs susitikimai, bet ir profesinės šventės – Vietos savivaldos dienos – renginiai.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas bei Administracijos direktorius Česlovas Banevičius pirmadienį 13.30 val. vyko į susitikimą su Klaipėdos miesto savivaldybės meru Vytautu Grubliausku dėl Klaipėdos miesto pietinio aplinkkelio projektavimo darbų.

Antradienį su Klaipėdos regiono aplinkos apsaugos departamento direktoriumi Andriumi Kairiu meras vyks į Vilnių, Aplinkos ministeriją, susitikti su viceministru Algirdu Genevičiumi dėl Kretingalės valymo įrenginių plėtros perspektyvų.

Penktadienį rajono meras vyks į Vilnių dalyvauti Lietuvos savivaldybių asociacijos organizuojamuose apdovanojimuose „Auksinė krivūlė“. Į šį renginį taip pat važiuos ir jo pavaduotojas Kęstutis Cirtautas bei Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė.

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė ir Administracijos direktorius Česlovas Banevičius penktadienį dalyvaus Gargždų ugdymo centro „Naminukas“ 30-mečio minėjimo šventėje.

Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė trečiadienį 14 val. pirmininkaus Vaiko gerovės komisijos posėdžiui.

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Vidmantas Buivydas šią savaitę atostogauja.

Valdininkams ši savaitė – šventinė. Spalio 10 d. minima Vietos savivaldos diena. Ketvirtadienį 17 val. Vietos savivaldos dienai skirtame renginyje Gargždų kultūros centre planuoja dalyvauti meras Vaclovas Dačkauksas, vicemerė Rūta Cirtautaitė, Administracijos direktorius Česlovas Banevičius ir jo pavaduotoja Ligita Liutikienė.

 

Šią savaitę vyks ir Viešųjų pirkimų komisijos posėdžiai, kurių metu bus svarstoma dėl įvairių apskaitos sistemų perėjimo prie euro paslaugų pirkimo, jų pritaikymo euro įvedimui paslaugų pirkimui ir kt.

Trečiadienį 9 val. 207 kab. vyks Poveikio aplinkai vertinimo komisijos posėdis. Jo metu bus tariamasi dėl smėlio karjero įrengimo Grobštų kaime poveikio aplinkai vertinimo programos.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 212 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,