Mano Gargždai



Vietos savivaldos dienos renginys nesudomino

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Vietos savivaldos dienos renginys sudomino nedidelį interesantų būrelį. G. Muldarytės nuotr. Vietos savivaldos dienos renginys sudomino nedidelį interesantų būrelį. G. Muldarytės nuotr.

Vakar Gargždų kultūros centre vyko renginys, skirtas Vietos savivaldos dienai paminėti. Jo metu apdovanoti vietos savivaldai nusipelnę žmonės.

 

Po sveikinimo kalbų ir aptartų nuveiktų darbų bei nuopelnų rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas ir Administracijos direktorius Česlovas Banevičius apdovanojo savivaldai nusipelniusius asmenis.

Padėkas gavo Gargždų seniūnijos seniūnas Saulius Bakšinskis, Vėžaičių seniūnas Liudas Laukaitis, Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Bendrojo skyriaus vyriausioji specialistė Simona Bykšaitė-Matulienė, Juridinio skyriaus vedėjo pavaduotojas Vaidotas Jasas, Komunalinio ūkio ir aplinkosaugos skyriaus vyriausiasis specialistas Feliksas Žemgulys, Gargždų „Minijos“ progimnazijos direktorius Antanas Jacikas, Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos direktorius Stasys Rameika ir Dovilų pagrindinės mokyklos direktorius Arūnas Grimalis.

Spalio 14 dieną Klaipėdos rajono savivaldybė pasirašys sutartį su Klaipėdos valstybine kolegija. Vakar vykusiame renginyje dalyvavo ir pranešimą „Įvaizdis ir stereotipai savivaldoje“ pristatė šios įstaigos Kultūrinės veiklos katedros vedėja Vilma Skvarčinskienė.

Vėliau vyko skrabalininko Regimanto Šilinsko koncertas. Jis susirinkusiuosius pradžiugino ne tik puikiais muzikos kūriniais, bet ir pristatyta skrabalų istorija.

Deja, Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos darbuotojai mieliau traukė namo, o ne į 17 val. prasidėjusį renginį – Gargždų kultūros centre susirinko kaip niekad menkas valdininkų skaičius.

Paklausta, kas organizavo vykusį renginį bei kodėl tiek mažai Savivaldybės darbuotojų į jį atvyko, Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Ryšių su visuomene skyriaus vedėja Daiva Beliokaitė sutiko, kad į renginį galėjo susirinkti daugiau žmonių.

„Pavyko ar nepavyko renginys, turbūt ir gali spręsti tie, kurie susirinko, o susirinkti pasveikinti savo kolegų iš tiesų galėjo daugiau žmonių. Atlikėją Regimantą Šilinską parinko Kultūros skyrius, lektorę Vilmą Skvarčinskienę iš Klaipėdos kolegijos pasiūlė vicemerė Rūta Cirtautaitė su ta intencija, kad su kolegija ateinančią savaitę pasirašome bendradarbiavimo sutartį, renginį vedė, pagrindinius Savivaldybės projektus priminė Ryšių su visuomene skyriaus vyriausioji specialistė Agnė Ratkienė. Tai tiek to organizavimo. Vietos savivaldos dienai buvo skirtas ne tik šis renginys, bet ir 3 atvirų durų dienos mokiniams Savivaldybėje. Apsilankė iš tiesų daug mokinių ne tik iš Gargždų, bet ir Dovilų, Ketvergių, Vėžaičių mokyklų“, – dėstė D. Beliokaitė.

 

Gerdos Muldarytės nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 150 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,