Mano Gargždai



Konstitucijos egzamino II etapą sėkmingai įveikė Švietimo skyriaus vedėjas

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Švietimo skyriaus vedėjas Algirdas Petravičius. Redakcijos archyvo nuotr. Švietimo skyriaus vedėjas Algirdas Petravičius. Redakcijos archyvo nuotr.

     Spalio 14 dieną vykusiame Konstitucijos egzamino II etape dalyvavo vienintelis iš keturių I etapo dalyvių – Savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vedėjas Algirdas Petravičius, nes tik jis buvo surinkęs reikiamą balų skaičių.

 

     II etape A. Petravičius teisingai atsakė į 18 klausimų iš 20. Respublikinio egzamino organizatoriams buvo siunčiami tų dalyvių darbai, kurie surinko ne mažiau kaip 15 balų, taigi – Klaipėdos rajono dalyvio rezultatas gana aukštas, bet ar jis pateks į baigiamąjį etapą, vyksiantį Vilniuje, spręs egzamino organizatoriai.

     Konstitucijos egzamine Švietimo skyriaus vedėjas dalyvauja jau šeštą kartą ir, nors visada patenka į antrą etapą, bet į Vilnių dar nei karto nevažiavo, sakė nesigailintis kasmet ateinantis pasitikrinti savo Konstitucijos žinių, nes tai kartu ir egzaminas, ir įdomus žaidimas, į kurį rajone galėtų įsitraukti ir daugiau dalyvių.

     „Esu iš prigimties azartiškas žmogus, be to, ir mano užimamos pareigos šiek tiek įpareigoja gerai išmanyti ne tik švietimo srities teisės aktus, bet ir pagrindinį šalies įstatymą. O tuos, kurie bijo ateiti į egzaminą, noriu padrąsinti – tikrai nebaisu ir labai įdomu, o jei išmanytume absoliučiai viską, tai nereikėtų net ir Konstitucinio Teismo", – sakė A. Petravičius.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 374 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,