Mano Gargždai



Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis atvyksta į Gargždus

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)

     Šiais metais jau dvyliktą kartą rengiamas tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš" neaplenks ir Gargždų.

 

     Festivalis „Tai – aš" nuo 2003 m. iš metų į metų yra organizuojamas Kultūros ir švietimo centro „Vilniaus Mokytojų namai". Šis festivalis yra vienintelis visoje Rytų Europoje pritraukiantis tarptautinių dainuojamosios poezijos atlikėjų bei klausytojų. Tačiau, nepaisant to, atlikėjai dainas atlieka savo gimtąja kalba. Tokiu būdu yra pristatomas ne tik šalies atlikėjas, bet ir jo savita kultūra bei kalba - tai kas išskiria jį iš kitų. Tačiau kiekvieno atlikėjo unikalumas ir išskirtinumas kartu ir įjungia jį į bendrą tarpkultūrinę visumą, kurioje atsiskleidžia daina.
     Šiais metais tarptautiniame festivalyje „Tai – aš" dalyvaus atlikėjai iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos, Vokietijos, Baltarusijos, Prancūzijos, Estijos bei Fererų salų.
     Spalio 21 – 26 dienomis muzika gaus, gitaros brazdės ir stiprūs balsai dainas trauks ne tik visoje Lietuvoje. Taip pat koncertai vyks ir Lietuvos kaimyninėse valstybėse Latvijoje bei Lenkijoje. O geriausia žinia ta, jog spalio 24 d. 18 val. muzika aidės Gargždų kultūros centre.
Koncerte dalyvauja: Justė Kazakevičiūtė, Karolis Špinkis (Vokietija-Lietuva), Vidas Petkevičius, Mihail Tselkovski su Jurij Nechaij (Baltarusija), Gytis Ambrazevičius su Tomu Usovu, Marek Galazka su grupe (Lenkija) ir Andrius Kulikauskas. Atlikėjai garantuoja gerą nuotaiką, milžinišką energijos pliūpsnį bei užburiančią muziką!

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 188 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,