Mano Gargždai



Modeliuotojai į Gargždus parvežė 6 medalius

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Dalyvių nuotrauka. Dalyvių nuotrauka.

Spalio 24–26 dienomis Lenkijos Respublikos Bogatynios mieste vyko X Žemutinio Šlionsko žemės stendinių modelių konkursas, kuriame dalyvavo didelis būrys modeliuotojų iš Lietuvos.

 

Tarp jų buvo ir Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro stendinio modeliavimo būrelio nario Igno Sungailos bei mokytojo Prano Sungailos, „Vaivorykštės“ gimnazijos moksleivės Vaivos Venckauskaitės bei technologijų mokytojo Evaldo Venckausko darbai.

Į Gargždus buvo parvežti 2 aukso, 3 sidabro ir 1 bronzos medalis. Dvi pirmąsias vietas pelnė Igno darbai, dvi antrąsias vietas laimėjo Evaldo ir vieną – Prano, o bronzą – Vaivos darbai.

Laisvu nuo vertinimo ir konkurso organizatorių numatytos programos laiku pavaikščiojome po gana gražų ir puikiai prižiūrimą miestą (Gargždų dydžio), nuvažiavome į ekskursiją prie 3 stulpų – taip bogatyniečiai vadina vietą, kur susieina 3 valstybių – Lenkijos, Čekijos ir Vokietijos – sienos. Taip pat pasivaikščiojome Vokietijos mieste Citau (Zyttau – 25 tūkst. gyventojų), kuris taip pat patiko savo tvarka ir prižiūrėta istorine dalimi.

 

Kelionės ir konkurso akimirkos – Prano Sungailos nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 229 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,