Mano Gargždai



Karklės „Žiogelis“ atgis

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Kavinės pastatas ir aplinka be gyvybės ženklų - jau treti metai, kitąmet situacija turėtų pasikeisti. Eimanto Chachlovo/ve.lt nuotr. Kavinės pastatas ir aplinka be gyvybės ženklų - jau treti metai, kitąmet situacija turėtų pasikeisti. Eimanto Chachlovo/ve.lt nuotr.

     Ilgus metus Karklėje veikusi „Žiogelio" vardu žinoma, pastarąjį laiką apleista kavinė turėtų atgyti kitais metais.


     Vakar baigėsi Pajūrio regioninio parko direkcijos (PRPD) skelbtas kavinės pastato nuomos konkursas, pagal kurį laimėtojas jame galės 5 metus teikti maitinimo paslaugas.


     „Buvo 4 pretendentai, trys iš jų atitiko direkcijos keliamus reikalavimus. Konkurso laimėtojas aiškus, bet sutartis su juo dar nepasirašyta, reikia išlaukti nustatytus terminus", - sakė PRPD vadovas Darius Nicius.


     Jis patikino, kad kavinė duris atverti turėtų jau kitais metais.
     „Konkretūs terminai, kada turėtų pradėti veikti, sąlygose neapibrėžti, bet jeigu kitą sezoną kavinė nedirbtų, svarstytumėme apie sutarties nutraukimą", - kalbėjo D. Nicius.


     Nuo 2002-ųjų pastatą Karklėje nuomojosi bendrovė „Pajūrio žiogelis", tačiau su direkcija neradus kompromiso tam tikrais klausimais po dešimtmečio ji buvo priversta išsikraustyti. Nuo to laiko kavinė stovėjo tuščia. Tuo buvo nepatenkinti ne tik verslininkai, bet ir Karklės bendruomenė, pirštais badžiusi į neprižiūrimą teritoriją.


     „Žinoma, dabar nuomotojai privalės prižiūrėti jiems priskirtą aplinką, vasarą galės veikti lauko kavinė, vienas kitas atrakcionas. Bet jokių kempingų, pirčių, kaip buvo anksčiau", - sakė D. Nicius.

VEdid WWW

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 411 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,