Mano Gargždai



Priekulėje – nauja žaidimų ir poilsio erdvė

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Jau greitai Priekulės vaikai galės džiaugtis nauja žaidimų aikštele. Ernestos Bakšienės nuotr. Jau greitai Priekulės vaikai galės džiaugtis nauja žaidimų aikštele. Ernestos Bakšienės nuotr.

     Džiugi žinia savos erdvės Priekulėje lig šiol neturėjusiems vaikams ir senjorams – Naujojoje gatvėje esančiame parkelyje priešais miestelio kepyklėlę jau įrenginėjamas mažiesiems ir senjorams skirtas lauko pramogų ir poilsio kompleksas „Kartų paunksmės parkas".

 

     Praeivių akis nuo praėjusios savaitės pradžios jau traukia patiems mažiausiems skirtas įrenginys – žaidimų kompleksas „Ežerėlio tvirtovė": šešiakampis bokštelis su stogeliu, įlipimo tiltelis, „gaisrininko stulpas", medinės apskardintos čiuožyklos. Tiesa, vaikai prašomi turėti šiek tiek kantrybės ir viliojančio žaidimų komplekso dar nebandyti – visi įrengimai yra įbetonuojami į žemę, tad jiems reikia mažiausiai savaitės „nusistovėti".


     Kaip pasakojo projektą parašiusi vieno Priekulės daugiabučio namo bendrijos atstovė Ernesta Bakšienė, greitu laiku parke atsiras ir kiti vaikams skirti įrenginiai – dvivietės supynės „Dubysa" bei žaidimų aikštelė „Danielius", skirta vaikams nuo 5 metų. Vaikai galės džiaugtis bokšteliu, laipiojimo tinklu, metaliniais skersiniais, 3 m ilgio čiuožykla bei laipiojimo sienele.


     Miestelio senjorai taip pat neliks nuskriausti – jiems parke bus įrengti suolai su specialiai šachmatų žaidimui pritaikytais stalais. Darbus, kurių vertė maždaug 14 tūkst. litų, planuojama pabaigti iki šių metų galo.


     Gražios idėjos autorė tikisi, kad netolimoje ateityje pavyks įgyvendinti ir dar vieną sumanymą: parke esančioje dauboje įrengti tiltelį su upelio imitacija, o padedant geros valios ir iniciatyvos gyventojams – nutiesti takelius.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 298 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,