Mano Gargždai



Klaipėdos rajono savivaldybė liko be apdovanojimų

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Nauji apdovanojimai Savivaldybės kolekcijos nepapildė. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Nauji apdovanojimai Savivaldybės kolekcijos nepapildė. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Penktadienį Savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas, vicemeras Kęstutis Cirtautas, administracijos direktorius Česlovas Banevičius ir jo pavaduotoja Ligita Liutikienė bei Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vedėja Raimonda Kučinskaitė dalyvavo Geriausių Vakarų Lietuvoje įgyvendintų projektų apdovanojimų renginyje Palangoje, kurį antrus metus iš eilės organizavo Vidaus reikalų ministerija ir Centrinė projektų valdymo agentūra.

 

Renginio metu apdovanoti geriausi pagal Vidaus reikalų ministerijos administruojamas priemones „Regioninių ekonomikos augimo centrų plėtra“, „Probleminių teritorijų plėtra“ ir „Prielaidų spartesnei ūkinės veiklos diversifikacijai kaimo vietovėse sudarymas“ Vakarų Lietuvos savivaldybėse įgyvendinti projektai, taip pat vienam iš projektų įteiktas renginio dalyvių simpatijų prizas.

Šiemet Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus darbuotojai kategorijai Geriausias 2007–2013 m. Vakarų Lietuvoje įgyvendintas projektas pagal priemonę „Prielaidų spartesnei ūkinės veiklos diversifikacijai kaimo vietovėse sudarymas“ pateikė 4 projektus: „Judrėnų bendruomeninės ir viešosios infrastruktūros modernizavimas“, „Kretingalės kultūros centro renovacija“, „Priekulės bendruomeninės ir viešosios infrastruktūros modernizavimas“ ir „Drevernos bendruomeninės ir viešosios infrastruktūros modernizavimas“. Deja, nei vienas iš jų nebuvo nominuotas tarp geriausiųjų.

Pernai Klaipėdos rajono savivaldybei buvo įteikti net du apdovanojimai už įgyvendintą projektą „Vėžaičių kultūros centro renovacija“, – šis projektas buvo įvertintas kaip geriausias pagal priemonę „Prielaidų spartesnei ūkinės veiklos diversifikacijai kaimo vietovėse sudarymas“ ir pelnė susirinkusiųjų simpatijų apdovanojimą.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 162 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,