Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargžduose – nauja drabužių išparduotuvė

Įvertinkite šį įrašą
(8 balsai)
 Išparduotuvė įsikūrė adresu Žemaitės g. 55, Gargždai (Priešais gaisrinę). mano-gargzdai.lt nuotr. Išparduotuvė įsikūrė adresu Žemaitės g. 55, Gargždai (Priešais gaisrinę). mano-gargzdai.lt nuotr.

     Norintys apsirengti stilingai, tačiau už tai nepermokėti, gali džiaugtis – Gargžduose duris atvėrė firminių drabužių išparduotuvė. Joje bus prekiaujama naujais „Zara", „Bershka", „Stradivarius", „Pull&Bear" firmos rūbais bei aksesuarais.

 

     Kaip portalui mano-gargzdai.lt tvirtino parduotuvės bendrasavininkės Martyna Miciutė ir Solveiga Žukauskaitė, idėja steigti šį verslą gimė spontaniškai. Merginos pastebėjo, jog firminių drabužių patrauklia kaina Gargžduose įsigyti nelengva.

 

     „Atsiradus laisvoms patalpoms, ilgai nedvejojome. Dirbome ir naktimis, tam kad kuo greičiau galėtume atverti parduotuvės duris", – apie verslo pradžią atviravo M.Miciutė.

Išparduotuvėje rasite ne tik drabužių, bet ir įvairių aksesuarų

 

     Pasiteiravus, kuo ši parduotuvė bus išskirtinė, „No 1 Išparduotuvė“ savininkės tvirtino, jog, nors Gargžduose yra daugybė vietų, kur galima įsigyti dėvėtų rūbų, naujų ir kokybiškų drabužių parduotuvių čia trūksta.

 

     „To paties modelio drabužio dydžių pas mus yra ne vienas, todėl moterys nesusidurs su problema, kai patinkantis drabužis yra per didelis ar per mažas. Dydžių įvairovės pasiūlyti dėvėtų drabužių parduotuvės dažnai negali“, – savo verslo privalumus atskleidė Martyna.

Įvairių spalvų bei dydžių džinsų pasirinkimas

 

     „Taip pat naujus ir madingus drabužius galėsime pasiūlyti labai patrauklia kaina“, – pridūrė S. Žukauskaitė.

 

     Prekių asortimentas parduotuvėje bus pildomas kiekvieną penktadienį, tad užsukę ir neradę patinkančio rūbo, neturėtų pamiršti apsilankyti dar kartą.

     Atidarymo proga visų pirkėjų lauks šampanas ir dovanos. Artėjančių švenčių proga planuojama pasiūlyti įsigyti ir dovanų kuponų.

 

     Išparduotuvė įsikūrė adresu Žemaitės g. 55, Gargždai (Prieš gaisrinę).

     Pirmadieniais-ketvirtadieniais parduotuvė dirbs nuo 10 iki 18 val., penktadieniais – nuo 9 iki 18 val., šeštadieniais – nuo 9 iki 14 val.

 

     Parduotuvės naujienas bei informaciją apie nuolaidas rasite parduotuvės „Facebook" paskyroje ČIA.

 

Nuotraukose – parduotuvės asortimentas:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,