Mano Gargždai



Į Gargždus jau atkeliavo žaliaskarė

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
mano-gargzdai.lt nuotr. mano-gargzdai.lt nuotr.

Pagrindinis Kalėdų akcentas, puošiantis Gargždus visą šventinį laikotarpį, jau atvežtas į miestą. Šiuo metu Savivaldybės aikštėje statoma iš Pėžaičių girininkijos atkeliavusi žaliaskarė.

 

Gargždų seniūnas Saulius Bakšinskis teigė, kad eglė greičiausiai bus pradėta puošti pirmadienį.

Kaip teigė S. Bakšinskis, eglutės pastatymo, jos ir miesto papuošimo darbams buvo skelbtas konkursas. Jį laimėjo UAB „Indikacija“.

Lėšos šventiniam pasirengimui skirtos iš rajono biudžeto ir daugiamečio rėmėjo – bendrovės „Mars Lietuva“. Eglės atvežimas, pastatymas, papuošimas, gatvių puošimas bei kiti darbai iš viso atsieis apie 47 tūkst. litų. Iš šių pinigų bus nupirktas ir šventinis fejerverkas eglės įžiebimo šventei.

Pasak seniūno, ši suma ne vienerius metus išlieka panaši.

  

Vakar pirmosios šventinės dekoracijos papuošė Klaipėdos gatvę. Šių puošybos elementų nuomai iš minėtos sumos bus skirta 15 tūkst. litų.

  

Gražiausiomis spalvomis eglė sužibs gruodžio 4 d., ketvirtadienį, 18 val. Jos įžiebimo ceremonija vyks pagal režisūrinį sumanymą „Kalėdinė istorija: spalvos“.

„Susirinkusieji išvys daugybę pirotechnikos efektų ir kitų įdomių sprendimų“, – žadėjo Gargždų kultūros centro renginių režisierius Vaidas Kvedaras.

 

mano-gargzdai.lt nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 177 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,