Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždų parke įrengti nauji lauko treniruokliai

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Gerdos Muldarytės nuotrauka. Gerdos Muldarytės nuotrauka.

Net ir atvėsus orams, Gargždų parke anksti ryte ir vėliau galima sutikti sportuojančių sveikuolių. Jų džiaugsmui, Gargždų bendruomenės iniciatyva parke pastatyti 9 lauko treniruokliai.

 

Gargždiškių, Gargždų bendruomenės ir bendrovės „Ruukki“ pastangomis parke 2013 metais buvo pastatytas prisitraukimams skirtas treniruoklis. Be to, miestelėnai nuo seno mėgsta bėgioti Gargždų parko takeliais. Kur išlieti energiją randa ir mažieji gyventojai. Čia tais pačiais metais vėlgi Gargždų bendruomenės iniciatyva įrengta žaidimų aikštelė. Vėliau bendruomenė užsimojo pasirūpinti, kad parke sporto mėgėjai turėtų dar daugiau galimybių užsiimti savo pomėgiu – prieš kelias savaites buvo įrengti 9 lauko treniruokliai.

Pagal Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos įgyvendinamą Vietos bendruomenių savivaldos programą Vietos bendruomenių taryba treniruokliams įrengti skyrė 15 tūkst. litų.

Įgyvendinant projektą, neapsieita be savanoriško darbo ir iniciatyvų. Gargždų bendruomenės pirmininkas Dainius Šatkus teigė, kad bendruomenės narys Viktoras Kura surado rėmėjus, kurie pasirūpino treniruoklių pastatymu.

Pasak D. Šatkaus, talkas ruošiamasi organizuoti ir pavasarį. Su privačių rėmėjų pagalba ketinama tvarkyti treniruoklių aikštelės aplinką, sudėti gumines trinkeles.

 

Gerdos Muldarytės nuotraukos:

 

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,