Mano Gargždai



Mažų miestelių krepšinio varžybų pabaigtuvės vyko Kretingalėje

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Sporto centro nuotrauka. Sporto centro nuotrauka.

Baigėsi 2014 metų Klaipėdos rajono mažų miestelių krepšinio varžybos. Šiemet pirmenybėse dalyvavo 15 komandų iš keturių zonų.

 

Pirmoje zonoje varžėsi Endriejavo, Judrėnų, Veiviržėnų ir Daukšaičių miesteliai. Antroje zonoje – Agluonėnų, Priekulės ir Drevernos miesteliai. Trečioje – Vėžaičių, Dauparų, Lapių ir Šiūparių miesteliai, o ketvirtoje zonoje – Sudmantų, Sendvario, Plikių ir Kretingalės.

Pasibaigus zonos varžyboms, iš kiekvienos zonos į kitą etapą pateko po dvi geriausias komandas, kurios vėliau buvo suskirstytos į du pogrupius. A pogrupyje žaidė Vėžaičiai, Judrėnai, Veiviržėnai ir Endriejavas. B pogrupyje – Dreverna, Priekulė, Plikiai ir Kretingalė.

Pasibaigus antrajam turnyro etapui, paaiškėjo, kurios keturios komandos (po dvi iš kiekvieno pogrupio) toliau tęs kovas dėl nugalėtojų taurės. Finaliniame etape komandos žaidė tokia tvarka A1 - B2 ir B1 - A2. Šių porų nugalėtojai žaidė dėl pirmosios vietos, pralaimėjusieji – dėl trečiosios vietos.

Finalinės varžybos vyko jaukioje Kretingalės miestelio mokyklos sporto salėje. Kovoje dėl trečios vietos susitiko Plikių ir Priekulės krepšinio komandos. Pergalę rezultatu 81:72 šventė Priekulės miestelio komanda. Varžybose dėl pirmosios vietos susitiko Vėžaičiai ir Endriejavas. Po atkaklios kovos, nuaidėjus finaliniam teisėjo švilpukui, rezultatu 59:47 pergalę šventė ir Klaipėdos rajono mažų miestelių krepšinio varžybų čempionais tapo Endriejavo krepšinio komanda, vadovaujama Petro Puidoko.

Kretingalės miestelio krepšinio komandos šokėjos nugalėtojams skyrė savo sukurtą šokį. Sporto centro direktorius Vaidas Liutikas komandas apdovanojo taurėmis ir medaliais, naudingiausius žaidėjus – atminimo dovanėlėmis. Geriausiu žaidėju Vėžaičių komandoje pripažintas Mantas Skierus, o Endriejavo komandoje geriausias buvo Šarūnas Genčius. Sporto centro direktorius padėkojo komandoms už aktyvų dalyvavimą turnyre, taip pat teisėjams Sauliui Paukščiui ir Alvydui Miliniui – už gerą teisėjavimą finalinėse varžybose bei paskatino komandas treniruotis ir ruoštis 2015 m. Klaipėdos rajono mažų miestelių krepšinio pirmenybėms.

 

Sporto centro nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 257 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,