Mano Gargždai



Gargžduose duris atvėrė tekstilės gaminių parduotuvė

Įvertinkite šį įrašą
(15 balsai)
Raimonda ir Valdas Daukšai kviečia apsilankyti naujoje tekstilės gaminių parduotuvėje  „Dauvara". R.Rapalienės nuotr. Raimonda ir Valdas Daukšai kviečia apsilankyti naujoje tekstilės gaminių parduotuvėje „Dauvara". R.Rapalienės nuotr.

     Daugelis sutiks, kad įsigyti norimo dydžio ar spalvų patalynės komplektų, paklodžių Gargžduose būdavo nelengva. Dar sunkiau nedideliame mieste būdavo rasti pagalvių, antklodžių ar pledų. Visi šie nepatogumai praeityje – jau beveik porą savaičių Gargžduose atidaryta nauja tekstilės gaminių parduotuvė „Dauvara".

     Apie tai, kaip „gimė" verslo idėja bei ko bus galima rasti šioje naujoje parduotuvėje, kalbėjomės su jos savininkais Valdu bei Raimonda Daukšais.

 

Pagausėjusi šeima užaugino verslo idėją
     Pasiteiravus apie verslo pradžią, gargždiškiai atviravo, kad imtis veiklos paskatino pagausėjusi šeima.
     „Norėjome atrasti laiko savo vaikams, patys dėlioti darbo grafiką, tad nusprendėme, jog laikas kurti savo verslą. Tiesa, kaip dabar matome, laiko net sumažėjo", – šypsodamasi atviravo Raimonda.
     Patalpos, priklausančios šeimai, yra labai patogioje prekybai vietoje: šalia turgus, biblioteka, Gargždų kultūros centras.
     „Gaila būtų šių patalpų nepanaudoti", – pridūrė Valdas, pats nuo birželio mėnesio remontavęs ir pritaikęs jas prekybai. Nors šeima prisipažino svarsčiusi ir apie rūbų parduotuvę, galiausiai atrado jiems tinkamą verslo nišą – tekstilės gaminius.
     „Gargžduose trūko patalynės pasirinkimo", – apie rastą galimybę pasakojo naujos parduotuvės savininkai.

 

Asortimentas – tiek kūdikiams, tiek suaugusiems

     Užsukę į „Dauvarą" neabejotinai apsirūpinsite kokybiškais tekstilės gaminiais: paklodėmis, patalynės komplektais, pledais, pagalvėmis bei antklodėmis, lovatiesėmis, taip pat rankšluosčiais, chalatais, naktiniais rūbais.

     Mažuosius klientus itin nudžiugins platus jiems skirtų tekstilės gaminių asortimentas. Čia prekiaujama licencijuota „Disney" patalyne, taip pat lietuviška vaikiška produkcija. Smagūs vaikams pažįstami personažai, tokie kaip „Žaibas Makvynas", „Hello Kitty" ar „Angry birds", papuoš kiekvieno mažylio lovą. Vaikams skirtų prekių skyrelyje galima rasti ir chalatų bei rankšluosčių, pižamų su mėgstamais herojais. Rūpestingas mamas sužavės šimtaprocentinės medvilnės arba medvilnės ir lino sudėties pledukai.
     „Turime prekių ir kūdikiams, ir vyresniems vaikams", – asortimentą pristatė parduotuvės šeimininkė.

Vaikiškų prekių skyrelis

 

     Nenusivils ir ieškantys kokybiškos patalynės. Galima įsigyti įvairios sudėties, spalvų ir dydžių paklodžių, taip pat patalynės komplektų, kurie yra komplektuojami tiek su paklodėmis, tiek be jų.
     „Nors daugiausia stengiamės prekiauti natūralaus audinio patalyne: medvilnine, satinine, drobine, tačiau ieškantys atras ir iš mikropluošto pagamintų patalynės komplektų. Tiesiog norime pasiūlyti kuo didesnę įvairovę", – požiūrį atskleidė naujojo verslo steigėjai.
     Geram miegui siūloma įsigyti ir mikropluošto, vilnos užpildo pagalvių bei antklodžių, taip pat viskoelastinių ortopedinės formos pagalvių.

     Medvilninės arba vilnonės lovatiesės, 100 proc. medvilnės rankšluosčiai, vyriški bei moteriški chalatai gali tapti ir puikia kalėdine dovana.

 

Produkciją išbando patys
     Savininkai lengvai vardijo savo parduotuvės pranašumus prieš internetinę prekybą.
     „Duodame klientui pačiupinėti audinį, ko perkant internetu nepadarysi. Taip pat stengiamės išbandyti produkciją: tikriname, skalbiame, tam kad žinotume jos kokybę, ar ji dažo, ar ne", – kalbėjo Raimonda.
     „Yra buvę, kad atėjusi klientė skundėsi, jog patalynė raudonai nudažė tiek ją, tiek šunį", – komišką situaciją prisiminusi šeimininkė sakė, kad tokių atvejų stengsis išvengti.

     Valdas prisipažino, kad stebi produkcijos kainas internete ir bando palaikyti tokias pat ar žemesnes: „Pas mus nėra pristatymo mokesčio, tad galite ir sutaupyti".

 

Stebės klientų poreikius
     Šeima atviravo, kad verslo pradžia nėra lengva, nes dar nežino, kokios prekės yra paklausios, kol kas vyksta klientų poreikių tyrinėjimai.
     „Pastebėjome, ko žmonės ieško, todėl ateityje tikrai papildysime asortimentą šiomis prekėmis. Vietos plėstis tikrai dar yra, tad taip ir darysime", – tvirtino jaunieji verslininkai.

 

Tekstilės gaminiai – puiki dovana
     Artėjančių švenčių proga kiekvienas ieško dovanos artimam žmogui. Šiltas pledas, gražus patalynės komplektas, kalėdiniais akcentais margintas chalatas ar praktiškas rankšluostis gali tapti geriausia dovana.
     Tuo įsitikinę savininkai siūlo įsigyti ir dovanų kuponų norimai sumai.

Kalėdiniais raštais marginti chalatai

 

Parduotuvės darbo laikas:
pirmadieniais-penktadieniais – 9-18 val.
šeštadieniais – 9-14 val.
sekmadieniais – nedirba.

Adresas: Jūratės g. 3, Gargždai.

 

Prekių asortimentas – Ritos Rapalienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 439 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,