Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Ledžinga“ pralaimėjo „Šilutei“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Corbis nuotr. Asociatyvi Corbis nuotr.

     Šeštadienio rytą buvo sužaistos pirmos šiais metais „Žemaitijos ledo" čempionato rungtynės, kuriose susitiko Šilutės „Šilutės" ir Gargždų „Ledžingos" komandos.


     Pirmajame rate vieninteliai šilutiškiai sugebėjo atimti du taškus, po baudinių serijos, iš Gargždų komandos po itin atkaklių ir rezultatyvių rungtynių 4:5.
     Šiose rungtynėse Šilutei jau galėjo padėti naujas „pirkinys" iš Klaipėdos HC „Klaipėda-2" – Pavel Šalajev. Tuo tarpu Gargždų klubą paliko klubo senbuvis Robertas Piaulokas, nusprendęs laimės ieškoti už jūros.
     Pirmajame kėlinyje ekipos atliko labiau žvalgybinį darbą ir tik apsikeitė baudos minutėmis. Rezultatas po pirmo kėlinio 0:0. Antrajame kėlinyje komandos jau mūšiui pajungia ir kitas pajėgas. Bet nors ritulį dažniau valdo gargždiškiai, pirmas įvartis, besibaigiant kėliniui, krito būtent į pastarųjų vartus – skersai perduodamą ritulį „Ledžingos" žaidėjas nesėkmingai nukreipė į savo vartus.
     Trečiajame kėlinyje gargždiškiai dar labiau ėmė spausti šilutiškius ir pastarieji, likus žaisti penkias minutes iki kėlinio pabaigos, suklydo: teisėjai užfiksavo šešis žaidėjus aikštėje.
     Nesitvarkydami su jauduliu Šilutės komanda dar buvo nubausta laiko vilkinimo nuobauda ir aikštėje liko trys šilutiškiai. „Ledžinga" gavusi puikią progą rezultato lyginimui ja nepasinaudojo, o „Šilutė", nenuleisdama rankų netgi žaisdami mažumoje, likus iki trečio kėlinio pabaigos pusantros minutės, nulemė rungtynių eigą įmušdami antrą įvartį.
     Abu įvarčius „Šilutei" pelnė naujasis žaidėjas – P.Šalajev.
     „Šilutė" įsirašo tris taškus ir pakyla į trečią turnyrinės lentelės vietą.

 

Turnyrinė lentelė:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,