Mano Gargždai



„Lietuvos draudimas“: uragano nuostoliai du kartus didesni nei praėjusio savaitgalio audros

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Algimanto Kaušio nuotr. Algimanto Kaušio nuotr.

     Savaitgalį per Lietuvą prasiautęs uraganas „Feliksas" „Lietuvos draudimo" klientams, prognozuojama, sukėlė nuostolių už daugiau nei 120 tūkstančių eurų, registruodama pranešimus apie patirtą žalą skaičiuoja bendrovė „Lietuvos draudimas". Per kelias ryto valandas į „Lietuvos draudimo" Žalų centrą kreipėsi ar internetu apie savo patirtą žalą pranešė apie 170 klientų.

 

     „Preliminariai skaičiuojame, kad ne mažiau nei 300 pranešimų sulauksime dėl „Felikso" padarytos žalos, o tai yra 3 kartus daugiau nei praėjusio savaitgalio audros žalos. Kol kas labai didelių žalų nesame užfiksavę, smarkiausiai nukentėjo gamybinės patalpos Tauragės apskrityje, kur vėjas nuplėšė stogo dangą. Pranešimai iš gyventojų daugiausiai yra apie apgadintus stogus, apgriautus kaminus, nuplėštas apdailos ar stogų detales. Vidutinė šiuo metu fiksuojama žala turtui – 380 eurų, maždaug tiek, kiek ir ankstesnių audrų žalų vidurkis", – sako „Lietuvos draudimo" Žalų departamento direktorius Artūras Juodeikis.

     Uraganas „Feliksas" daugiausiai žalos padarė pajūrio zonos gyventojams, daugiausiai registruojama pranešimų iš Klaipėdos, Šilutės, Tauragės, kitų pajūrio rajonų, taip pat savo žalų skaičiumi išsiskiria Kauno apylinkės.

     Prieš savaitę Lietuvą aplankiusi audra, kuri nebuvo sustiprėjusi iki uragano, „Lietuvos draudimo" klientams padarė žalos už beveik 50 tūkstančių eurų, jos metu bendrovė sureguliavo daugiau nei 150 klientų patirtas žalas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 327 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,