Mano Gargždai



Kokius pirmuosius filmus pamatysime kino teatre „Minija“?

Įvertinkite šį įrašą
(20 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Jau rašėme, kad sausio 23 d. po renovacijos bus oficialiai atidarytas kino teatras „Minija“. Tiesa, į atidarymą pateks tik kviestiniai svečiai.

 

Kiti filmų mėgėjai apsilankyti kino teatre galės kitą dieną – sausio 24-ąją ar vėliau.

 

Skelbiame pirmųjų filmų repertuarą:

repertuaras

 

Filmų aprašymai:

„Galingasis 6“

Pasaulis turi naujus superherojus! Animacinių filmų kalvė „Disney Animation Studios“ ir populiarių filmukų „Ilgo plauko istorija“ bei „Ledo šalis“ kūrėjai pristato naujausią savo darbą – animacinį nuotykių filmą „Galingasis 6“.

San Fransokyo (išgalvotas San Francisko ir Tokijaus mišinys) mieste gyvenantis keturiolikmetis Hiro – jaunas, tačiau itin gabus šiuolaikinių technologijų genijus. Vieną dieną į jo rankas pakliūva... tikrų tikriausias pripučiamas robotas Beimaksas. Juokingai mielas pripučiamas padaras yra vyresniojo Hiro brolio kūrinys.

Beje, šis robotas – kitoks. Beimakso krūtinėje plaka mylinti ir užjaučianti širdis. Na ir kas kad ją vis reikia pakrauti elektros energija. Hiro ir Beimaksas tampa puikiais bičiuliais. Ir jie būtų gyvenę ilgai ir laimingai, niekuo nesirūpindami... Tačiau miestą užgriūva paslaptingo nusikaltėlio piktadarystės.

Kai pasaulio likimas pakibs ant plauko, o apsnūdę didmiesčio policininkai galvos tik apie spurgas, Hiro su Beimaksu suvienys jėgas ir stos į kovą prieš niekšybes. Prie neįprastos jų komandos prisidės ir keturi Hiro draugai – tokie pat pamišę technologijų genijai – Vasabis, Citrinukė, GoGo Tomago ir Fredas. Galingasis šešetas – sprogstamasis užtaisas visiems niekšeliams.

„Marvel“ komiksų įkvėptame filme šešių šiuolaikinių superherojų komandos ir geraširdžio pripučiamo roboto draugystė sujaudins net didžiausius kietaširdžius.

Režisierius: Don Hall („Mikė Pūkuotukas“), Chris Williams („Boltas“, „Ledo šalis“)

Originalo kalba įgarsino: Ryan Potter, Scott Adsit, T.J. Miller, Jamie Chung, Damon Wayans Jr., Genesis Rodriguez, Maya Rudolph, James Cromwell, Alan Tudyk, Daniel Henney;

Lietuviškai įgarsino: Mantas Zemliackas, Darius Gumauskas, Simonas Storpirštis, Mantas Vaitiekūnas, Karolis Dapkus, Sergejus Ivanovas, Kristina Savickytė, Judita Urnikytė, Inga Norkutė, Justas Tertelis ir kiti.

Dubliažo studija: SDI Media

Dubliažo režisierius: Jurgis Damaševičius

 

„Programišiai“

Mūsų gyvenimas kasdien vis labiau skaitmenizuojamas. Vis daugiau sričių tampa priklausomos nuo naujausių technologijų, jų pasiekimų ir galimybių. Deja, tuo pat metu mes tampame vis nesaugesni, nes kiekvieną technologiją galima sugadinti, į kiekvieną kompiuterį – įsilaužti, o kiekvieną galimybę – priversti tarnauti blogiui.

Kuomet paslaptingas programuotojas ima griauti stipriausias pasaulio biržas ir atakuoti bankus, Jungtinių Valstijų ir Kinijos slaptosios tarnybos priverstos veikti kartu ir itin operatyviai. Deja, visos pastangos sugauti kibernetinį nusikaltėlį – bergždžios. Paskutinė viltis – 15 metų kalėjimo bausmę atliekantis kompiuterių genijus Nikolas Hetavėjus (aktorius Chris‘as Hemsworth‘as).

Du savo srities profesionalai stoja vienas prieš kitą lemtingame mūšyje ne tik kibernetinėje erdvėje, bet ir realiame gyvenime.

Režisierius: Michael Mann

Scenarijus: Morgan Davis Foehl, Michael Mann

Vaidina: Chris Hemsworth, Viola Davis, William Mapother ir kt.

 

„Ūsuotasis ponas Mortdecai“

Jei pasaulyje egzistuotų apdovanojimas už plačiausią keisčiausių personažų skalę, aktorius Džonis Depas būtų vienas pirmųjų kandidatų jį gauti. Per savo karjerą suvaidinęs daugybę keistuolių, amerikiečių aktorius sugrįžta su dar vienu „nučiuožusiu“ vaidmeniu - pono Čarlio Mortdecai.

Čarlis Mortdecai yra meno dirbinių ekspertas, kolekcionierius ir pardavėjas, kuriam į akis žvelgia bankroto šmėkla. Lyg tyčia, į jį kreipiasi Jos Didenybės Anglijos Karalienės policijos inspektorius Martlandas (aktorius Ewan‘as McGregor‘as) ir konfidencialiai paprašo pagalbos - padėti sugrąžinti pavogtą Fransisko Gojos paveikslą. Išsiderėjęs kuo palankesnes finansines sąlygas, Čarlis imasi darbo ir iškeliauja aplink pasaulį, vytis pavogtą drobę. Netrukus paaiškėja, kad dingęs paveikslas – ne tik ispanų romantizmo dailininko šedevras, bet ir kodas, galintis atskleisti slaptą sąskaitą, kurioje saugomas nacių susigrobtas auksas.

Stengdamasis išlaviruoti tarp įpykusių rusų, britų slaptosios tarnybos, gražuolės žmonos (akt. Gwyneth Paltrow), nimfomanės amerikietės, tarptautinių teroristų ir kitų nepatogumų, Čarlis Mortdecai kartu su savo ištikimu tarnu Džoku (aktorius Paul‘as Bettany‘is) pamažu artėja prie paslapties įminimo.

Stilingos komedijos su kaip visuomet puikiu Džoniu Depu premjera Lietuvoje – sausio 23-čią dieną.

Režisierius: David Koepp

Prodiuseris: Patrick McCormick, Sam Sarkar

Scenarijus: Eric Aronson

Vaidina: Ewan McGregor, Johnny Depp, Paul Bettany, Gwyneth Paltrow, Aubrey Plaza, Olivia Munn

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 314 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,