Mano Gargždai



Tarp kasdienių darbų – ir malonios pareigos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Šią savaitę Savivaldybės ir Administracijos vadovų darbotvarkėse įrašytas ne vienas svarbus punktas. Jie rinksis ir į vykstančius Tarybos komitetų posėdžius. Penktadienį valdininkų laukia maloni pareiga – kino teatro „Minija“ atidarymo renginys.

   

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas pirmadienį nuo 15 val. priima gyventojus. 16 val. Savivaldybėje jis susitiks su VšĮ „Gargždų futbolas“ atstovais.

Trečiadienį 16 val. V. Dačkauskas Švietimo centre dalyvaus Savivaldybės tarybos nario, rašytojo Albino Klizo knygos pristatyme.  

Penktadienį 14 val. meras, jo pavaduotojai Rūta Cirtautaitė ir Kęstutis Cirtautas, Administracijos direktorius Česlovas Banevičius bei jo pavaduotojai Ligita Liutikienė ir Vidmantas Buivydas planuoja dalyvauti Gargždų kino teatro „Minija“ atidarymo renginyje.

   

Administracijos direktorius Č. Banevičius ir L. Liutikienė ketvirtadienį ruošiasi dalyvauti planuojamame susitikime su Sendvario seniūnijos darbuotojais Slengiuose.

Taip pat šią Č. Banevičius savaitę žada apžiūrėti, kaip vyksta statybos darbai renovuojamuose objektuose.

  

Administracijos direktoriaus pavaduotoja L. Liutikienė antradienį 9 val. dalyvaus Saugaus eismo komisijos posėdyje. 15 val. ji pirmininkaus Specialiųjų poreikių nustatymo komisijos posėdžiui.

Trečiadienį 10 val. L. Liutikienė pirmininkaus pasitarimui dėl Jono Lankučio viešosios bibliotekos Slengių filialo (Ginduliai) perkėlimo į kitas patalpas, 15 val. – dalyvaus VVG „Pajūrio kraštas“ valdybos posėdyje.

  

Administracijos direktoriaus pavaduotojas V. Buivydas antradienį 9 val. pirmininkaus Saugaus eismo komisijos posėdžiui, 13 val. – Turto inventorizacijos komisijos posėdžiui.

Trečiadienį 9 val. jis susitiks su verslininku Vaclovu Macijausku dėl naujai projektuojamų kvartalų Gargždų mieste nuotekų ir vandentiekio tinklų klausimų. 14 val. V. Buivydas pirmininkaus posėdžiui dėl medinių priėjimo prie jūros takų Kukuliškių kaime klausimų sprendimo.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 306 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,