Logo
 Spausdinti šį puslapį

Parduotuvė „Varlė.lt“ kviečia kartu švęsti gimtadienį

Įvertinkite šį įrašą
(6 balsai)
Parduotuvėje „Varlė.lt“ Gargžduose (Klaipėdos g. 16) gimtadienio proga daug prekių bus galima įsigyti už savikainą. R.Rapalienės nuotr. Parduotuvėje „Varlė.lt“ Gargžduose (Klaipėdos g. 16) gimtadienio proga daug prekių bus galima įsigyti už savikainą. R.Rapalienės nuotr.

     Gargžduose veikianti parduotuvė „Varlė.lt" švenčia įsikūrimo naujose patalpose vienerių metų sukaktį. Šia proga pirkėjų laukia puikios nuolaidos ir malonios staigmenos.

 

     Kvies dalyvauti loterijoje
     Pirkėjai kartu švęsti kviečiami sausio 31 d., šeštadienį, nuo 10 iki 14 val. Parduotuvės „Varlė.lt" Gargžduose (Klaipėdos g. 16) vadovas Martynas Pocius patikino, kad šią dieną daug prekių bus galima įsigyti už savikainą. Taip pat kiekvienas perkantysis dalyvaus loterijoje bei turės galimybę laimėti vaizdo registratorių ir kitas dovanas. Geromis kainomis bus parduodami kompiuteriai, televizoriai.
     „Jei klientai norimos prekės neras parduotuvėje, taip pat už savikainą galėsime užsakyti", – žadėjo M.Pocius.
     Paklaustas, kokie buvo praėję metai, M.Pociaus individualios įmonės savininkas prisiminė, kad ypač išaugo klientų pasitikėjimas.
     „Žmonės mato, kad čia kainos yra vienos iš geriausių, kadangi mes patys kai kurias prekes importuojame į Lietuvą. Džiugu, kad vis sulaukiame ir naujų klientų", – kalbėjo M.Pocius.
     Jis pasakojo, kad praėjusieji metai įdomūs buvo ir tuo, kad gargždiškiai ėmė pirkti vis įvairesnes prekes: sporto inventorių, gumines valtis, pripučiamus baseinus, dušo kabinas, kosmetiką ir t.t.

Parduotuvę „Varlė.lt" Gargžduose puošia daugybė įvairiausių varlyčių. R.Rapalienės nuotr.

 

     Per vieną dieną – 17 telefonų
     Viena populiariausių prekių, kurią pirko klientai – mobilieji telefonai. Jų pernai „Varlė.lt" parduotuvėje Gargžduose nupirkta 223. Vienos dienos rekordas – 17 parduotų mobiliųjų telefonų. Kiti dažnai įsigyti daiktai – kompiuteriai, televizoriai.
     „Televizorių kainos pas mus – labai geros. Pavyzdžiui, 1,40 m įstrižainės televizorius „Panasonic" kainuoja 699 eurus. Turime ir baltų televizorių, kurių trūksta rinkoje", – teigė M.Pocius.
     Dažnai į M.Pociaus individualią įmonę žmonės kreipėsi ir dėl kompiuterių remonto, spausdintuvų kasečių pildymo, vis daugiau klientų rinkosi „MEZON" interneto paslaugas, o praėjusių metų pabaigoje ir šių pradžioje suaktyvėjo euro banknotų tikrintuvų pardavimai.
     Pasak M.Pociaus, padažnėjo ir internetinė prekyba, kai žmonės norimus daiktus užsisako internetu, o į parduotuvę ateina jų pasiimti. Prekių atsiėmimas „Varlė.lt" salone nieko nekainuoja.
     Taip pat gyventojus vis labiau domina naujovė, kuri suteikia galimybę savo prekes apdrausti arba pratęsti garantinį laikotarpį. Pastarąjį galima pailginti iki 5 metų.

 

     Prekių gausa – lyg prekybos centre
     „Mūsų asortimentas yra labai platus, lyg prekybos centre. Neprekiaujame tik maisto produktais. Pabrėžtina tai, kad „Varlė.lt" nesiūlo fiktyvių akcijų. Stengiamės įtikti kiekvienam klientui. Prekiaujame netgi puodais, turime keraminių virdulių. Būna ir retro prekių. Viena tokių – medinė magnetola. Pažiūrėjus į ją atrodo, kad reikalingos plokštelės, o iš tikro naudojami kompaktiniai diskai. Praėjusiais metais parduotuvėje pradėjome prekiauti ir spausdinimo popieriumi. Niekada nebūčiau pagalvojęs, jog tai šitaip pasiteisins", – tvirtino M.Pocius.
     Dar viena įdomi prekė, kurią galima įsigyti „Varlė.lt" parduotuvėje, – švilpukai apsaugantys nuo gyvūnų.
     „Šie švilpukai klijuojami ant automobilių. Važiuojant jie skleidžia ultragarsą ir atbaido gyvūnus bei taip padeda išvengti avarinių situacijų. Pats tokius naudoju kelis mėnesius. Teko matyti, kad stirnos stovi pakely, o į kelią nebėga. Švilpukai kainuoja tik 17 eurų", – pasakojo M.Pocius.
     Visgi ne visos prekės žmones domino taip dažnai kaip prieš kelerius metus.
     „Planšetinių kompiuterių pernai pardavėme mažiau nei dar ankstesniais metais. Labai sumažėjo fotoaparatų pardavimai. Galbūt tam įtakos turi tai, kad mobilieji telefonai dabar gerai fotografuoja, o tobulintis su fotoaparatais žmonės neturi laiko ar noro. Kiek rečiau klientai įsigijo ir stebėjimo sistemas", – vardijo M.Pocius.

 

     Parduotuvės asortimentas – Ritos Rapalienės nuotraukose:

Reklama

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,