Mano Gargždai



Vyko LSD „Žalgiris“ žiemos sporto žaidynės

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono sportininkai dalyvavo šaškių, šachmatų ir stalo teniso rungtyse. Sporto centro nuotr. Klaipėdos rajono sportininkai dalyvavo šaškių, šachmatų ir stalo teniso rungtyse. Sporto centro nuotr.

Sausio 24 dieną Alytuje vyko tradicinės Lietuvos sporto draugijos (LSD) „Žalgiris“ žiemos sporto žaidynės. Klaipėdos rajono sportininkai dalyvavo 3 rungtyse: šaškių, šachmatų ir stalo teniso.

 

Klaipėdos rajono stalo teniso komandai „Žalgiriadoje“ atstovavo Feliksas Žemgulys, Mindaugas Buda ir Sigita Metrikytė. Iš viso rajonų grupėje susirinko žaisti  30 komandų, kurios buvo suskirstytos į 8 pogrupius po 3-4 komandas. Mūsiškiai rezultatu 3:2 nugalėjo Prienų ekipą ir rezultatu 3:1 – Lazdijų ekipą. Tokiu būdu Klaipėdos rajono stalo tenisininkai įžengė į finalini aštuntuką, kuriame po įtemptos kovos teko pripažinti Kazlų rūdos komandos pranašumą rezultatu 2:3. Po šių varžybų mūsų komanda liko 5-8 iš minėtų 30 komandų.

Šaškių varžybose miestų ir rajonų grupėje dalyvavo 22 komandos. Šiose varžybose mūsų rajonui atstovavo Modestas Klimas, Benediktas Pocius ir Elena Baltrimienė. Bendrai susumavus rajonų ir miestų rezultatus,  mūsiškiai užėmė aukštą trečiąją vietą, o tarp rajonų – antrąją vietą.

26 moterys ir 61 vyras kovėsi šachmatų varžybose. Tarp jų buvo ir mūsų rajono atstovai – Martynas Taučius, Rimvydas Lukošius ir Daiva Dieninė. Tarp moterų, surinkusi 5 taškus iš 7 galimų, D.Dieninė iškovojo garbingą trečiąją vietą.  Dar geresnį rezultatą tarp vyrų pademonstravo M.Taučius (6,5 taško iš 8 galimų, antroji vieta). R.Lukošius su 4,5 taško liko 23-čioje vietoje.

Susumavus visus rezultatus, paaiškėjo, kad mūsų rajono komanda tarp trisdešimties komandų iškovojo aukštą trečiąją vietą, į priekį išleisdama tik Šiaulių ir Vilniaus komandas. Beje, tai buvo jau penktoji rajono šachmatininkų prizinė vieta analogiškose varžybose per pastaruosius dešimt metų.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 262 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,